Lezersnieuws

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

De kracht van muziek

Woonzorgcentrum Huis ter Hagen in Driehuis organiseerde op zondag 15 april een concert.

Regelmatig verzorgt men interessante programma’s voor de bewoners. Deze middag was het de beurt aan het Haarlemse kamerkoor La Grenouille.

Blauwe zone en betalen op Breestraat in Beverwijk

Alleen op de Breestraat betaald parkeren en op alle andere terreinen in het centrumgebied voor auto’s de blauwe zone invoeren.

Rode Kruis start nieuwe EHBO cursus

De afdeling IJmond van het Nederlandse Rode Kruis start, bij voldoende belangstelling, binnenkort weer met een nieuwe uitgebreide EHBO + reanimatie cursus. Deze totalcursus is een Europees gecertificeerde opleiding. ?

Lang geleden… - Een muzikale tijdreis

Luister ademloos naar de verhalen van ‘Lang geleden…’ Op zaterdag 21 april nemen de acteurs alle bezoekers van Stadsschouwburg Velsen mee op een bijzondere muzikale tijdreis door enkele spraakmakende verhalen uit ‘Lang geleden…’ met Robbert van Unnik uit IJmu

Europa Kinderhulp zoekt vakantieouders

April. Net zoals vele andere gezinnen maken we nu ook vaste plannen voor de zomer. Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, of misschien nog verder. Had u al ideeën voor de zomer van 2018?

 Europa Kinderhulp doet u graag een suggestie.

Nederlandstalige close-harmony  in Driehuis

Leeuwenhart zingt Nederlandstalige close-harmony: oorspronkelijk Nederlands of verrassende vertalingen.

Alle woningen Zevensterren verhuurd

Dinsdag 27 maart 2018 ontvingen alle huurders de sleutel van hun woning in Zevensterren. Daarmee is Velsen 28 appartementen voor senioren rijker. Manager Woondiensten, Marion Bakker, overhandigde de eerste sleutel aan mevrouw Heida en de heer Spierenburg.

Paasvieringen in Santpoortse Naaldkerk

Conform de traditie gonst het in de Naaldkerk al weer van de voorbereidende activiteiten, die moeten uitmonden in een reeks geslaagde paasvieringen.

Kunst, sfeer en spraakmakend werk leerlingen Mendelcollege donderdagavond 22 maart Seinwezen Haarlem

Op donderdag 22 maart staan de kunstzinnige producten van leerlingen van het Mendelcollege centraal. De sectie Beeldend en Muziek heeft een expositie samengesteld van de meest tot de verbeelding sprekende werkstukken van de leerlingen.

Pagina's