Lokaal lezersnieuws

RTZ Velsen blij met belettering van 4X4 ambulance

De vrijwilligers van reddings team voor zeedieren RTZ -Velsen willen van de Heijden Reclame onwijs bedanken voor de belettering van de 4x4 wagen.

Storm op de Zuidpier

Een dag na de storm kan je ook nog een kristalachtige foto maken

Psychiater Michiel Bosman: "Pak werkstress eerder aan"

Van 13 t/m 16 november, de Week van de Werkstress, wordt meer aandacht gevraagd voor stress op het werk. Dat is hard nodig vindt psychiater Michiel Bosman van Dokter Bosman in Haarlem: "Werkstress is beroepsziekte nummer 1 en zorgt voor minder werkplezier en meer ziekteverzuim.

Santpoort plant boom voor geliefde pastor Fons Captijn

SANTPOORT - Ter herinnering aan Fons Captijn wordt op 2 december voor de Naaldkerk in Santpoort een boom geplant. Deze geliefde pastor overleed op 26 september na een kort ziekbed.

Nieuw boek over buitenplaatsen in de regio

Op 15 november verschijnt 'De Amsterdamse buitenplaatsen, over het landleven van stedelijke kooplieden en regenten', door René W.Chr. Dessing.

Collectanten gezocht voor Vogelhospitaal!

Het Vogelhospitaal collecteert voor het eerst in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid, in de week van 4 tot en met 9 december. Wij zoeken nog vrijwilligers die zin hebben om een avondje in hun eigen buurt geld op te halen voor de zieke en gewonde vogels.

Gezinsuitjes website Go-Kids viert 5 jarig jubileum.

Deze maand is het 5 jaar geleden dat de gezinswebsite Go-Kids is gestart. Een website speciaal gericht op het regionale aanbod voor kinderen en gezinnen. Wat 5 jaar geleden in Zwolle begon, is inmiddels al actief in 18 regio's in Nederland, waaronder sinds 1 mei 2015 ook in de regio Haarlem.

Halloween groot succes op de Ruïne van Brederode

Halloween was voor de eerste keer gelijk een groot succes op de Ruïne van Brederode. 's Middags waren de leerlingen van groep 7 van de Dalton Brederodeschool gekomen om te helpen versieren met spinrag, spoken en vleermuizen.

Uitvaartverzorging IJmond start met online uitvaart

Afgelopen week heeft Uitvaartverzorging IJmond een nieuwe stap gezet door het introduceren van de online-uitvaart. Sinds 2015 biedt Uitvaartverzorging IJmond al speciale pakketten aan voor mensen met een krappe beurs en voor mensen die de uitvaart graag sober en ingetogen willen houden.

11 november komt D66 naar u toe!

D66 Velsen heeft duidelijke ideeën over het verder moet met Velsen. Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden hoe het beter kan. We horen dan ook graag van de Velsense inwoners wat zij zelf belangrijk vinden in hun straat, buurt of gemeente.

Pagina's