Lokaal lezersnieuws

Coverband LEFF laat het publiek weer dansen en swingen in café Bartje. 

Het was afgelopen zondagmiddag ( 1e pinksterdag )weer een zeer geslaagd optreden van coverband LEFF in café Bartje in Santpoort na de Bourgondische fietstocht waar veel bezoekers aan mee hadden gedaan.

Hondenpsycholoog Duko Sietsema

Beste hondeneigenaren,

Start campagne 'Op weg naar 50 jaar SIG'

Woensdag 9 mei is de eerste bus van stichting SIG met het logo ‘Op weg naar 50’ onthuld. Het logo kondigt het 50-jarig bestaan van de SIG in 2019 aan.

Dertig jaar rock’n roll met The Rocking Robins op camping Vondeloord

Camping Vondeloord zet zaterdag 2 juni de deuren open voor The Rocking Robins. Het gaat niet alleen om dertig jaar rock’n roll, want de tien jaar aan optredens die vooraf gingen aan die start kunnen niet vergeten worden.

 Coverband LEFF luistert pinksterborrel in Café Bartje op met gevarieerde klanken.

SANTPOORT-NOORD  –  Coverband LEFF luistert op eerste pinksterdag 20 mei van 17.00 uur tot en met 20.30 uur de pinksterborrel in Café Bartje in Santpoort op met een muzikaal optreden.

STG Vrijwilligershup & Mantelzorg naar Beverwijk

STG Vrijwilligershulp & Mantelzorg is verhuisd van Haarlem naar Beverwijk. Het nieuwe pand aan de Alkmaarseweg 11A in Beverwijk wordt gedeeld met stichting SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

De kracht van muziek

Woonzorgcentrum Huis ter Hagen in Driehuis organiseerde op zondag 15 april een concert.

Regelmatig verzorgt men interessante programma’s voor de bewoners. Deze middag was het de beurt aan het Haarlemse kamerkoor La Grenouille.

Blauwe zone en betalen op Breestraat in Beverwijk

Alleen op de Breestraat betaald parkeren en op alle andere terreinen in het centrumgebied voor auto’s de blauwe zone invoeren.

Rode Kruis start nieuwe EHBO cursus

De afdeling IJmond van het Nederlandse Rode Kruis start, bij voldoende belangstelling, binnenkort weer met een nieuwe uitgebreide EHBO + reanimatie cursus. Deze totalcursus is een Europees gecertificeerde opleiding. ?

Pagina's