Sport lezersnieuws

9 PRIJZEN VOOR KENAMJU KARATE TIJDENS INTERNATIONALE KARATE CUP SITTARD 2017

Karate Kenamju was afgelopen zaterdag actief tijdens de Internationale Karate Cup Sittard 2017 in Sporthal Stadwegske. De Haarlemse club behaalde 9 prijzen, 3 keer goud, 4 keer zilver en 2 keer brons.

Jeugd VZV zwemt bijna 40 KM voor het goede doel

De teleurstelling bij de jeugdige leden van de Velser Zwemvereniging was groot, toen we vanwege de erbarmelijke weersomstandigheden van afgelopen maandag de zwemmarathon voor Serious Request moesten verplaatsen. Maar afgelopen woensdag 13 december jl. is deze alsnog door gegaan.

5 prijzen voor Kenamju Karate tijdens Battle of the Teams 2017

Kenamju Karate was afgelopen zaterdag 2 december actief tijdens de Battle of the Teams 2017 in het Topsport Centrum Rotterdam. De Haarlemse club behaalde 5 prijzen, 3 keer goud, 1 keer zilver en 1 keer brons en werd daarmee best presterende club van de dag.

18 prijzen voor Kenamju Karate tijdens NK 2017

Kenamju Karate was in het weekend van 25 en 26 november actief tijdens het NK Karate 2017 in Sporthal de Oosterpoort in Zoetermeer. De Haarlemse club behaalde maar liefst 18 prijzen, 6 nieuwe Nederlands Kampioenen, 5 keer zilver en 7 keer brons.

Watervrienden IJmuiden deelt diploma's uit met Sint Maarten

Zaterdag 11 november hebben 32 leszwemmers van Watervrienden IJmuiden afgezwommen voor hun zwemdiploma. En omdat het Sint Maarten was, kregen alle geslaagden na afloop in de kantine - na het zingen van een Sint Maarten liedje - naast het diploma ook nog op wat lekkers getrakteerd.

TwirlTeamSoli zoekt versterking

Het gaat lekker met TwirlTeamSoli. De meidengroep, die aan dancetwirl doet, is dan weliswaar klein, maar staat nog steeds haar mannetje.

Succesvolle 3D wedstrijd bij handboogschietvereniging VZOS ter ere van het 125 jarig jubileum

Afgelopen zondag 22 oktober was het tijd voor de 3D wedstrijd bij handboogschietvereniging VZOS Santpoort ter ere van het 125 jarig jubileum van de club. Ditmaal was voor deze wedstrijd de organisatie in handen van Lisette Reker.

Zin in een leuke sport? Kom pickleballen!

Na een warming up deze zomer start Pickleball Haarlem nu echt: vanaf oktober ben je elke donderdagavond welkom in de van der Geest sporthal, Piet Voskuilenstraat 1, Haarlem (achter zwembad de Planeet in Haarlem Noord).