• Foto: NieuwsFoto/Dennis Gouda
  • Foto: NieuwsFoto/Dennis Gouda

Weer overval op snackbar

IJMUIDEN Een snackbar aan de Zuiderkruisstraat in IJmuiden is vanavond overvallen. Mogelijk door een man met een masker. De politie is met onder meer een helikopter opzoek naar de dader. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben.

Rond 21.30 uur kwam de dader de snackbar binnen lopen waar een medewerkster achter de toonbank stond. De dader is over de toonbank gaan hangen en heeft toen de kassalade gepakt. Hij is hierna de snackbar uitgerend in de richting van de Saturnusstraat. Verderop kwam hij ten val en is toen zonder de kassalade doorgerend. De agenten hebben een zoekslag gemaakt waarbij ook een politiehelikopter is ingezet. De dader is niet meer aangetroffen.

De verdacht voldoet aan het volgende signalement: man, rond de 1.70m lang, slank postuur. Hij droeg een blauw vest met capuchon over zijn hoofd,  onder zijn capuchon droeg hij een pet. Hij droeg een donkere trainingsbroek met witte strepen.

Wie meer gezien heeft, kan contact opnemen met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.