Columns

Columnist:

Po(o)lshoogte

Ras-Velserbroekse

Dat schreef Marcel Akerboom, met wie ik op 8 november 2018 bij Villa Westend op de foto ging in zijn laatste column over mij. Zelf denk ik hier iets genuanceerder over. Geboren in Amsterdam, twintig jaar Haarlem en daarna Santpoort-Noord, Driehuis en sinds 1997 woonachtig in Velserbroek.

Columnist:

(B)Akerpraatjes

Tot ziens

Lieve, en straks misschien teleurgestelde, Coby. Bedankt voor je sms'je. Je schreef dat, hoewel je me niet kent, je mijn stukjes zo leuk vindt. Aardig van je. Een beetje waardering doet altijd goed. En al helemaal als het uit onverwachte hoek komt. Het geeft energie om weer door te gaan.

Columnist:

(B)Akerpraatjes

Welkom terug

Wat zijn Velserbroekers toch hartelijk! Dat viel me deze week weer eens extra op. Misschien had ik het al eerder kunnen zien, als ik vaker met de auto was geweest, maar nu lette ik blijkbaar pas echt

Columnist:

(B)Akerpraatjes

Kattengevecht

Hè hè, de winter is voorbij. De mensen blijven weer stilstaan voor een praatje. Wat je dan allemaal hoort in Velserbroek!

Columnist:

(B)Akerpraatjes

Wie het laatst lacht

"Wanneer ga je nou iets over ons schrijven? Wij zijn het leukste winkelpersoneel van Velserbroek." Monique, van de plaatselijke Bruna leest deze column blijkbaar ook.

Columnist:

(B)Akerpraatjes

Vrieshelden

De mijne heet Daan. Deze week maakte hij kennis met de met de vrieskou. Min zeven en oostenwind zijn niet de omstandigheden waar een Velserbroekse hardwerkende puber van houdt.

Columnist:

(B)Akerpraatjes

Hobbelen in Velserbroek

,,Ik rijd nooit meer met je mee!" Kwaad kruipt Karel mijn auto uit. Weet ik veel dat hij een beginnende hernia heeft. Die heb ik verergerd. Karel reed met mij mee naar de voetbal. En daarvoor moest ik Velserbroek door.

Columnist:

(B)Akerpraatjes

Stel je eens voor

Priscilla, de coolste kapster van Velserbroek. Ze woont tijdelijk bij haar vader op zolder. Ze heeft een fijne man, een schattig dochtertje en een aardig pak geld op de bank. Dat is bestemd voor een huis. In Velserbroek.

Columnist:

(B)Akerpraatjes

Stratengekte

Als er één ding is waar Velserbroek trots op mag zijn, dan is het wel het stratenvoetbaltoernooi. Rob Toussaint en Peter Geldof organiseren het alweer voor de 28e keer. En dit jaar mogen de oude buren ook meedoen.

Pagina's