• Gezelligheid tijdens festival

    Asim Yildiz

Cultuur en Foodfestival

04-06-2018, 19:13 | Lezersnieuws | Suleyman Celik

Datum:

zaterdag 21 april 2018, 10:00 tot zondag 22 april 2018, 18:00

Locatie:

Planetenweg 1, 1 1
ISN Kuba Moskee IJmuiden
IJmuiden

ZATERDAG 21 EN ZONDAG 22 APRIL TWEEDE EDITIE VAN HET: CULTUUR- & FOODFESTIVAL

Op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 organiseert het bestuur van de Kuba Moskee samen met het bestuur van het Cultureel Festival Velsen het Cultuur- & Foodfestival, dat plaats vindt op terrein achter de Kuba moskee aan de Radarstraat in IJmuiden.

Het festival begint op beide dagen om 10:00 uur en duurt op zaterdag tot 20:00 uur en zondag tot 18:00 uur en de toegang is gratis. Tijdens deze twee dagen kunnen inwoners kennis maken met de diverse culturen in Velsen door middel van zang, dans, eten en drinken. Kom langs en feest met ons mee!

Het Cultuur en Foodfestival staat twee dagen lang in het teken van kunst, cultuur, entertainment en natuurlijk eten. Verder vinden er optredens plaats van verschillende groepen.

Ook is er een markt met verschillende stands op het gebied van verzorging, kleding, groente en fruit, huishoudelijke artikelen, oosterse producten, informatie-stands en nog veel meer. Verder zijn er workshops waaraan bezoekers kunnen deelnemen.

Drink gezellig een warm kopje Turkse thee of koffie, neem plaats aan een van onze picknick tafels en geniet van mooie optredens onder het genot van authentieke heerlijke hapjes uit verre streken, die ter plekke worden bereid.

Uiteraard zijn er leuke activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en schminken en zijn er ook voor hen allerlei lekkernijen. Kortom er is genoeg te zien en te beleven dus kom allen en neem je vrienden en familie mee.

Cultuur en Foodfestival wordt gehouden achter de Kuba moskee, Planetenweg 1 te IJmuiden.