• Full Count

    PR-foto
  • Full Count

    PR-foto

Full Count speelt a.s. zondag in café Bartje

14-11-2017, 00:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 19 november 2017, 17:00 tot 21:00

Locatie:

Hoofdstraat 150, Velserbroek
Café Bartje
Velserbroek

SANTPOORT-NOORD - Liefhebbers van lekkere en dansbare soul- , ska- en rockmuziek kunnen er onderhand de klok op gelijk zetten. Twee keer per jaar, in de lente en in de herfst, perst de tienkoppige band Full Count zich op zondag in de namiddag achter het biljart van café Bartje in Santpoort om een spetterend optreden te geven.

Aanstaande zondag 19 november is het weer zover. Klokslag 17 uur beginnen de bandleden uit Velsen en Haarlem met hun eerste set in het knusse café aan het plein in het centrum van het dorp. Gewoontegetrouw zal Full Count daar een aantal nieuwe nummers voor publiek uitproberen. En uiteraard komen daarnaast ook de van de band bekende cover-hits voorbij. Van Fantasy tot I feel good en van Dansen op de Vulkaan tot Smoorverliefd en de Zandloper: met het voor Full Count kenmerkende enthousiasme en de omvangrijke bezetting met veel toeters en bellen, wordt het zondag ongetwijfeld weer een leuk muzikaal feestje.

De toegang is uiteraard gratis. Kom zondag wel op tijd naar café Bartje, Hoofdstraat 150 in Santpoort-Noord. Want niet alleen achter het biljart, maar ook daarvoor is de ruimte een beetje beperkt.