• De voorraad

  Soli
 • Aanhangers worden beladen

  Soli
 • De karren met Hyacinthenbolen

  Soli
 • Bevoorrading van de auto's

  Soli

Jaarlijkse Hyacintenactie Muziekvereniging Soli

29-11-2017, 21:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 9 december 2017, 09:30 tot 16:00

Locatie:

, Santpoort
Gemeente Velsen
Santpoort

Op zaterdag 9 december, van 9.30 tot 16.00 komen de leden van muziekvereniging Soli huis aan huis bij de bewoners van de gemeente Velsen met potjes hyacinten om te verkopen ten behoeve van hun vereniging.

Sinds jaar en dag is het een terugkerende traditie om in december langs de deuren te gaan met potjes hyacintenbollen. Van jong tot oud, iedereen helpt mee om zo extra geld voor de vereniging in te zamelen. De opbrengst van deze hyacintenactie wordt besteed aan instrumenten, bladmuziek, uniformen en jeugdopleidingen. Door hyacinten te kopen, draagt u bij aan het in stand houden van een actieve muziekvereniging en steunt u daarbij de lokale cultuur van de gemeente Velsen. Bovendien heeft u met de hyacint, rond de kerstdagen een heerlijk geurende bloem in huis.

U kunt Soli zaterdag 9 december tussen half tien en vier uur verwachten. Een bakje met 3 hyacinten kost slechts € 2,50.

Mocht u de verkopers gemist hebben, dan kunt u de hyacinten ook op de kerstmarkt van 10 december in Santpoort-Noord aanschaffen.

Muziekvereniging Soli heeft een kleine 200 leden, bestaat uit drie verschillende orkesten, meerdere opleidingsgroepen, slagwerkers en een Twirlteam.

Kijk op www.soli.nl voor meer informatie.