• Arts en coach Juriaan Galavazi

    Marius Hille Ris Lambers

Lezing én training: Je klacht als kans

01-11-2017, 22:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 23 november 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Duin en Kruidbergerweg 60, Santpoort
Landgoed Duin en Kruidberg
Santpoort

Velsen, 1 november 2017 - Huisarts en coach Juriaan Galavazi houdt donderdag 23 november een lezing 'Je klacht als kans' over de rol van gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten.

Je lijf als perfecte thermometer

Als Juriaan Galavazi één ding de afgelopen jaren heeft mogen ervaren in zijn werk als huisarts en coach is het wel dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met zijn vooruitstrevende visie op de zorg helpt hij in zijn werk mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Tijdens de lezing én training laat hij mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Wat heeft de klacht te vertellen?

De vraag "Wat heeft de klacht mij te vertellen?" staat centraal tijdens de lezing. Het zou namelijk goed kunnen dat de klacht slechts een symptoom is van iets wat eronder ligt. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn.

Galavazi: "Regelmatig is er sprake van spanning door werk of prive en ontstaat daardoor een klacht. Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren?" Gedurende de lezing én training leren de aanwezigen hoe ze hier zelf mee aan de slag kunnen en daarmee hun leven een positieve wending kunnen geven.

Lezing én training donderdag 23 november

De lezing én training vindt plaats op donderdag 23 november om 19.30 bij Landgoed Duin en Kruidberg. Aanmelden kan via www.dokterjuriaan.nl. De entree is €32,50 inclusief thee en koffie.