• Alle activiteiten staan vermeld op de poster

    eigen foto
  • Alle activeiten vinden plaats rond de naaldkerk in Santpoort

    eigen foto

Pinkenweekend bij de Naaldkerk Santpoort

20-09-2018, 15:38 | Lezersnieuws | Frans Looij

Datum:

zaterdag 13 oktober 2018, 09:00 tot zondag 14 oktober 2018, 17:00

Locatie:

Frans Netscherlaan 12
Santpoort-Noord
Santpoort-Noord

Rond de Naaldkerk worden zaterdag 13 oktober ongeveer dertig kramen neergezet. Er zijn nog een paar kramen beschikbaar. Aanmelden kan via kraam@olvab.nl Voor de eerste keer zal er ook een kindervrijmarkt plaats vinden in de pastorie tuin gelegen rond de naaldkerk. De kindervrijmarkt wordt ook gehouden van 09.00u tot 14.00 u. Een gezellige dag voor kinderen, ouders, opa?s, oma?s en veel publiek die de markt tijdens het pinkenweekend bezoeken. Er zijn nog een paar plekken voor de kindermarkt beschikbaar. Aanmelden kan via vrijmarkt@olvab.nl In de naaldkerk zullen weer diverse muzikale optredens plaats vinden.

De goederenveiling start om 13.00 uur. Alle goederen die geveild worden zijn weer gratis ter beschikking gesteld door de plaatselijke middenstanders en particulieren.

Op zaterdag 13 oktober is ook de rouwhuiskamer van Alice Loeters (Persoonlijke Uitvaartzorg) van 10.00 u tot 13.00 u te bezichtigen. De rouwhuiskamer is achter in de kerk gebouwd.

Tevens kunnen bezoekers van 10.00 u tot 15.00 u deze zaterdag het Bijna Thuis Huis 'De Heideberg' ,Wulverderlaan 1 een bezoek brengen en informatie krijgen. Zondag 14 oktober start de dag om 10.30 u uur met meditatieve viering in de Naaldkerk. Om 13.00 uur zal de traditionele Bridge & Klaverjasdrive plaatsvinden. Opgeven voor deze Bridge en Klaverjasdrive kan bij klaverjas@olvab.nl en bridge@olvab.nl

De totale opbrengst van het pinkenweekend is geheel voor het onderhoud van de Naaldkerk, van de R.K. Parochie O.L.V. van Altijddurende Bijstand te Santpoort-Noord en Velserbroek.

De Naaldkerk is te vinden aan de Frans Netscherlaan 12 te Santpoort-Noord. Zie voor alle informatie www.olvab.nl