• VZV Serious Request 2017

    Corne Suikerbuik

Velser Zwemvereniging (VZV) zwemt voor Serious Request 2017

05-12-2017, 16:20 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 11 december 2017, 19:00 tot 20:00

Locatie:

Heerenduinweg 6, IJmuiden
Zwembad de Heerenduinen
IJmuiden

VZV-ers zijn sociale en maatschappelijk betrokken mensen. Als we anderen kunnen helpen dan doen we dat. Hisco Post, vrijwilliger bij VZV en assistent coach van het C junioren team, gaat eind dit jaar een enorm avontuur aan door de Noordkaap Rally te gaan rijden. Dit doet hij voor het goede doel namelijk het Rode Kruis tijdens de 3FM Serious Request actie. Het is de bedoeling dat deelnemende teams zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

Wij zijn natuurlijk apetrots dat VZV-ers dit voor het goede doel willen doen. Bovendien de stille ramp welke het Rode Kruis dit jaar onder de aandacht wil brengen, is gezinshereniging, een thema die ons VZV-ers als echte familieclub zeer aanspreekt. Het bestuur van VZV vindt dit een mooi initiatief, en heeft daarom besloten om deze kanjers te ondersteunen.

Wat gaan we doen? Maandag 11 december aanstaande gaan alle jeugdleden, in één uur, zoveel mogelijk baantjes zwemmen. Op deze manier willen we het team wat de Noordkaap Rally rijdt 'sponsoren.' Voor de duidelijkheid, de volledige opbrengst van deze actie gaat naar Serious Request. Hisco, zal samen met zijn zoon en VZV-er Bodhi Post, op 20 december finishen bij het Glazen Huis in Apeldoorn en de volledige opbrengst van de actie in de vorm van een cheque overhandigen aan het Rode Kruis.

Meer informatie over de actie, over de Velser Zwemverenigingen de mogelijkheid tot sponsoring van deze actie kun je vinden op www.velserzwemvereniging.nl