VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR DE ORGANISATIE VAN HET CULTUUR- & FOODFESTIVAL VAN 2018.

23-10-2017, 15:12 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 2 oktober 2017, 21:10

Locatie:

Planetenweg 1, 1 Planeten, IJmuiden
Kuba Moskee IJmuiden
IJmuiden

In 2016 is de Stichting Cultureel Festival Velsen (CFV) opgericht met als doel om een bijdrage te leveren aan het stimuleren van maatschappelijke dialoog en daarmee de saamhorigheid tussen diverse culturele groepen in de samenleving te bevorderen. Dit wil de stichting doen door het aanbieden van culturele activiteiten om kennis en begrip tussen culturen te stimuleren.

Hoofdactiviteit van de CFV is het jaarlijks organiseren van een gratis toegankelijk cultureel festival. Door het aanbieden van dans-, muziek- en culinaire activiteiten vanuit iedere gemeenschap maken mensen, uit een zo breed mogelijk publiek, op ongedwongen wijze kennis met elkaars cultuur.

Het festival van 23 en 24 september is een groot succes geworden. Er was grote opkomst en de bezoekers waren erg enthousiast. De organisatie wil het festival in 2018 verder verbreden om die reden is er behoefte aan vrijwilligers die mee willen denken en mee willen doen aan het verder uitbouwen van het festival. Spreekt dit je allemaal aan?

Stuur dan een e-mail naar cultureel.festival.velsen@gmail.com. De organisatie neemt dan contact met u op.