• Ondertekening aannemingsovereenkomst Meerweidenlaandoor Martin Veerman van Coen Hagedoorn Bouwgroep en Kim Hexspoor van Velison Wonen

    Medewerker Velison Wonen

Aannemingsovereenkomst getekend voor verduurzaming 38 woningen Meerweidenlaan Velsen-Noord

11-06-2019, 12:04 | Lezersnieuws | Erna

Dinsdag 4 juni tekende woningcorporatie Velison Wonen de aannemingsovereenkomst met Coen Hagedoorn Bouwgroep voor de energetische verbeteringen aan 38  woningen aan de Meerweidenlaan in Velsen-Noord. In het bijzijn van Hooyschuur architecten, projectleiders en opzichters die bij het project betrokken zijn, werden de handtekeningen onder de overeenkomst gezet.

Klaar voor de toekomst

Projectleider Kim Hexspoor van Velison Wonen is blij dat er na een intensieve voorbereidingsperiode binnenkort gestart kan worden met de werkzaamheden. Hexspoor: “De energetische verbeteringen zijn nodig om de na-oorlogse woningen energiezuiniger en comfortabeler te maken. Na de werkzaamheden vallen de woningen in energielabel A.”

Planning

Na de bouwvakvakantie start de aannemer met het inrichten van de bouwplaats aan de Meerweidenlaan. Bewoners kunnen tijdens de werkzaamheden in hun woning blijven wonen. Voor de momenten waarop zij zich even willen onttrekken aan activiteiten in hun woning, is een rustwoning in de buurt ingericht. Naar verwachting zijn de werkzaamheden voor het einde van het jaar klaar.

Tevreden bewoners

Vorig jaar werkte Velison Wonen al succesvol samen met Coen Hagedoorn Bouwgroep aan de verduurzaming van de woningen in de Geelvinckstraat e.o. Velison Wonen heeft positieve reacties ontvangen van de bewoners uit dit project. Zij wonen inmiddels bijna een jaar in hun nieuwe woning en zijn erg tevreden met het resultaat.

Technisch directeur bij Coen Hagedoorn Bouwgroep, Martin Veerman: “Wij leveren weer graag een bijdrage aan de verduurzaming van de woningen. We zijn blij met de positieve reacties van bewoners. Wij zijn ons er altijd van bewust dat wij werken voor de klant achter de klant. Aandacht voor de bewoners vinden we belangrijk. De verwachtingen bij bewoners moeten kloppen, zeker als het om overlast gaat die sommige werkzaamheden onvermijdelijk met zich mee brengen. We zorgen er samen met Velison Wonen voor dat de bewoners gedurende het hele project goed worden geïnformeerd. We hebben een mooi team waarmee we hopelijk opnieuw bereiken dat bewoners na afloop van dit project heel tevreden zijn.”

Geen huurverhoging

De energetische verbeteringen aan de woningen, verlagen het energieverbruik en verhogen het wooncomfort voor de bewoners. Velison Wonen vraagt voor de energetische verbeteringen geen huurverhoging. Alleen voor de zonnepanelen berekent Velison Wonen een bijdrage in de servicekosten.