Bernard Lensink benoemd tot Lid van Verdienste KHN

23-10-2017, 15:03 | Lezersnieuws | Koninklijke Horeca Nederland

Op 16 oktober 2017 ontving Bernard Lensink, directeur van Landgoed Duin & Kruidberg in Velsen en oud-voorzitter KHN Velsen, het Lidmaatschap van Verdienste van Koninklijke Horeca Nederland. Bernard ontving de oorkonde en bijbehorende bronzen speld uit handen van Ivo Fransoo van KHN Velsen.

Bernard heeft deze eretitel ontvangen voor zijn uitzonderlijke inzet voor de horecaondernemers in Velsen. Voorzitter KHN Velsen, Ivo Fransoo: "Bernard heeft een belangrijk aandeel gehad in de successen van KHN Velsen. We zullen zijn leiderschap en humor zeker missen." Koninklijke Horeca Nederland is als brancheorganisatie trots op haar bestuurders en leden die zich met regelmaat belangeloos inzetten voor de collectieve belangen van alle horecaondernemers.

Over de voorzittersperiode van Bernard

Bernard werd in 2010 bestuurslid van KHN Velsen. Ivo Fransoo: "Bernard is een ambitieus bestuurder, die op zijn eigen wijze een enorme naamsbekendheid heeft opgebouwd. Onder zijn leiding nam het aantal leden in de afdeling Velsen toe met zo'n 15 procent. Op beleidsmatig niveau in het overleg met burgemeester en wethouders heeft Bernard een uitstekende bijdrage geleverd waardoor grote successen op gemeentelijk niveau zijn bereikt. Bernard beschikt over een gezonde ambitie en weet altijd het overzicht te behouden. Door zijn enthousiasme wist hij zijn andere (bestuurs)leden te motiveren."

Bernard Lensink is op de algemene ledenvergadering van 16 oktober van dit jaar opgevolgd door Ivo Fransoo, General Manager van het Apollo Seaport Beach Hotel aan de Marinahaven in IJmuiden.

Over Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 243 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.000 horecaondernemers met ruim 255.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo maakt KHN zich sterk voor de horeca.