• Wedden dat je het kan ? Duik 1 januari 2018 in de Westbroekplas

    Peter Weijers

Eeuwige roem? Kom mee doen met de achtste Nieuwjaars duik in de Westbroekplas.

05-12-2017, 09:30 | Lezersnieuws | Frans Looij

Wethouder Annette Baerveldt lost het startschot.

VELSERBROEK - Villa Westend trapt op 1 januari 2018 af met de achtste Nieuwjaarsduik in de Westbroekplas. Bij deze achtste duik in de Velserbroek worden minimaal zo'n 350 duikhelden verwacht. De aanvang van de duik is om 15.00 uur.

Ook dit jaar zetten vrijwilligers zich in om de duik in Velserbroek mogelijk te maken. Vanaf november is de organisatie al druk in de weer om met er wederom een succesvolle Nieuwjaarsduik van te maken. ''Veel vrijwilligers zetten zich in op deze dag om de Nieuwjaars duik op rolletjes te laten verlopen". Van het uitdelen van mutsen en warme snert tot het toezien op de veiligheid door EHBO'ers en de Reddingsbrigade; iedereen zet zich in voor deze oer-Hollandse traditie! Een duik staat of valt dus met de inzet van alle vrijwilligers", aldus de organisatoren van de achtste Nieuwjaars duik in de Westbroekerplas.

Wil jij eeuwige roem door mee te doen met de achtste duik in de Westbroekerplas? Kom dan 1 januari 2018 rond 14.30 uur naar Villa Westend waar precies om 15.00 uur het startschot wordt gegeven. Het starschot zal dit jaar gegeven worden door Velsen D66 wethouder Annette Baerveld.

Deelname (vanaf 12 jaar) is gratis en voor iedere deelnemer is er na de duik warme snert en een UNOX muts beschikbaar.

Na afloop is er een bruisende Nieuwjaars party in Villa Westend om samen te toosten op een gezond en gezellig 2018. De duik en de toegang voor de Nieuwjaars party is gratis. Omkleden kan in de verwarmde tent bij Villa Westend. Villa Westend Westlaan 41 1991 AL Velserbroek.