• go-kids kinderen spelen buiten in het bos

    go-kids

Gezinsuitjes website Go-Kids viert 5 jarig jubileum.

06-11-2017, 14:52 | Lezersnieuws | Jasmijn van dijk

Deze maand is het 5 jaar geleden dat de gezinswebsite Go-Kids is gestart. Een website speciaal gericht op het regionale aanbod voor kinderen en gezinnen. Wat 5 jaar geleden in Zwolle begon, is inmiddels al actief in 18 regio's in Nederland, waaronder sinds 1 mei 2015 ook in de regio Haarlem.

"Wij willen gezinnen helpen in hun zoektocht naar regionale activiteiten. Er is zoveel leuks te doen in en om Haarlem, zowel gericht op sport, natuur en avontuur als op creatief, cultuur en culinair gebied. Zo kunnen kinderen, door lekker veel te doen, op speelse wijze hun talenten ontdekken en ontwikkelen. En voor bedrijven en organisaties is het interessant om via onze kanalen zich te verbinden met gezinnen in de regio met een doelgroep specifiek aanbod." legt Jasmijn van Dijk, oprichtster van Go-Kids regio Haarlem, uit.

Inmiddels is Go-Kids al in 18 regio's uitgerold. Het is de bedoeling dat Go-Kids eind volgend jaar in heel Nederland beschikbaar is. "Wij zijn trots op wat we bereikt hebben" licht Jasmijn van Dijk toe. "De online markt is een grote uitdaging, maar door geloof in ons idee en een groot doorzettingsvermogen staan wij waar we nu zijn: een bijna landelijke organisatie met 18 regio's. Zo zijn er in het afgelopen jaar al meer dan een miljoen uitjes en activiteiten op Go-Kids bekeken. Wij vinden het superleuk om bedrijven en consumenten te verbinden, en onze inzet werpt z'n vruchten af. In de toekomst wil Go-Kids verder uitbreiden naar alle groepen van de samenleving. Go-Kids wil er voor alle kinderen zijn, dus ook voor kinderen die het financieel, lichamelijk of qua integratie wat moeilijker hebben. Wij zijn momenteel in gesprek met organisaties om hier programma's voor op te zetten zodat alle kinderen, ook degenen met een drempel naar de maatschappij, zich kunnen vinden op Go-Kids."

Om het 5 jarig bestaan te vieren, heeft Go-Kids in alle regio's en landelijk via haar social media kanalen een aantal jubileumacties opgezet waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. www.go-kids.nl