Kandidatenlijst Velsen Lokaal voor verkiezing gemeenteraad 2018-2022

23-11-2017, 11:40 | Lezersnieuws | Marianne Vos-Vester

De leden van Velsen Lokaal kozen woensdagavond 22 november de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing 2018. Onder groot applaus werd Bram Diepstraten, de huidige fractievoorzitter, benoemd tot de nieuwe lijsttrekker voor Velsen Lokaal. Hij zal de kandidatenlijst aanvoeren samen met Nathanaël Korf, Marianne Vos, Peter Stam, Kitty Wolfs, Suleyman Celik, Maurice Bok en Gerrit Ausma.

Lijsttrekker Bram Diepstraten: "Vier jaar geleden motiveerden veel Velsenaren mij om de gemeentepolitiek in te gaan. Dankzij hen kwam ik in de raad. Nog altijd ben ik onze kiezers dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om hen te mogen vertegenwoordigen. Dat ik nu lijsttrekker mag zijn voor Velsen Lokaal met een geweldig team, is een grote eer. Met hart en ziel zal ik me blijven inzetten voor onze prachtige woonplaats en voor alle Velsenaren."

Programma

Ook hebben de leden het verkiezingsprogramma 2018-2022 vastgesteld.

Onder de titel: "Meer Samen, Samen Meer" wil Velsen Lokaal nog meer samen met alle inwoners en ondernemers van Velsen werken aan een veiliger, mooier en democratischer Velsen. Het programma staat op www.velsenlokaal.nl.

Voorzitter Bart Tijl:

"Velsen Lokaal is de grootste lokale partij in de gemeenteraad en staat middenin de Velsense samenleving. Ontwikkelingen in de lokale samenleving en daarbuiten maken het noodzakelijk dat er meer samenwerking komt. Samenwerking tussen onder andere inwoners, wijkplatforms, cultureel maatschappelijke organisaties, ondernemers en de gemeentelijke politiek.

Het wordt daarom de hoogste tijd dat er een nieuwe bestuurlijke wind gaat waaien. Daar wil Velsen Lokaal zich volledig voor inzetten.

Velsen Lokaal prijst zich gelukkig met een kandidatenlijst met zeer betrokken inwoners uit heel Velsen. Zij zetten zich al jaren in voor een veilige, gezonde en democratische samenleving. Maar we doen het niet alleen, we willen dat met jou doen! Alleen dan kan Velsen Lokaal de komende vier jaar meer brengen."

Ziet u ons niet op straat? We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar en digitaal op Twitter, Facebook en www.velsenlokaal.nl.