112

Velsen-Zuid De politie heeft dinsdagmiddag een man aangehouden bij de Laaglandersluisweg. In de omgeving van Spaarnwoude heeft een agent de verdachte kunnen pakken. Tijdens zijn vlucht voor de politie gooide de verdachte iets weg. Omdat de politie graag wil weten wat dit object was, zijn zij op onderzoek uitgegaan. 
DRIEHUIS Een motorrijder is dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Duin- en Kruidbergerweg. Om 23:00 uur kwam de man in botsing met een overstekend hert. De man is voor nadere zorg met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het hert is doorgerend na de botsing.
Advertorial
Af en toe ben je toe aan wat tijd voor jezelf. Misschien wil je graag gaan shoppen om een nieuwe garderobe bij elkaar te zoeken of je bent toe aan een verzorgende...
IJMUIDEN De gemeente Velsen heeft vandaag een pand aan de Rondweg 10 in IJmuiden voor een maand gesloten. Aanleiding is de vondst van een hoeveelheid softdrugs in juni. Tot 8 november mag niemand het pand betreden.  
IJMUIDEN Een naakte man heeft woensdag ogenschijnlijk gewapend rondgelopen op de Wilhelminakade in IJmuiden. Nadat hij was opgepakt, bleek het om een nepwapen te gaan.
Advertorial
SANTPOORT-NOORD ''Na 2 maanden hard bezig zijn te geweest met verbouwen, is de heropening eindelijk in zicht,'' vertelt Edwin Koedijker, een juwelier met...
SPAARNDAM Twee mannen van 36 en 37 jaar uit IJmuiden zijn zondagochtend aangehouden voor een poging tot inbraak in een kapsalon aan de Ringweg in Spaarndam.
IJMUIDEN Een personenwagen is vrijdag aan het begin van de middag het water in gereden in IJmuiden nadat de bestuurder de handrem er vergeten was op te zetten. Even na half één ging het mis aan de Trawlerkade toen de wagen daar neer was gezet. De auto reed zo het diepe water in langs de kade.
Advertorial
IJMUIDEN Op haar negentiende werkte Angelique van Rijn-Schoorl (50) al in de detailhandel, in eerste instantie in de kinderkleding. Haar eigen zaak met...
REGIO Ze is al diverse keren in het nieuws geweest, maar is nog altijd op zoek naar nieuwe 'slachtoffers'. In onder andere Haarlem en Heemstede is al geruime tijd een dame actief die mensen met een zielig verhaal 15 euro afhandig probeert te maken. Het is een tijd rustig geweest rondom deze oplichtster, maar volgens lezer Kristin Bik is deze...
VELSEN-ZUID Het verkeer op de A22 en A208 ondervond dinsdagmiddag veel vertraging door een ongeval op de afrit. Rond kwart voor vijf ging het mis op de afrit uit de richting van Haarlem naar IJmuiden. Drie voertuigen waren daar betrokken bij een kop-staartaanrijding.
Velsen-Zuid Een rijdende auto is zaterdagmorgen volledig uitgebrand op de A9. De auto vatte om 03:30 uur tijdens het rijden vlam. De bestuurder wist het voertuig op tijd in een vluchthaven te parken. Niemand raakte gewond bij de brand.