112

VELSEN-NOORD Er is dinsdagochtend een persoon van grote hoogte van een steiger gevallen en ter plekke overleden. Het arbeidsongeval gebeurde bij werkzaamheden aan de ventilatietunnels van de Velsertunnel aan de Wijkermeerweg in Velsen-Noord. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar hulp kon echter niet meer baten. 
SANTPOORT-NOORD Het Bastion-hotel in Santpoort-Noord waar zaterdagochtend brand was, heeft flinke schade opgelopen. Op de foto's is te zien dat in een flink deel van het hotel de brand heeft gewoed.  De brand brak rond 5.00 uur uit en was zo'n twee uur later onder controle. De brandweer evacueerde een tiental hotelgasten. Ze zijn ondergebracht...
Advertorial
IJMUIDEN Het team van Passie voor Slapen was al geïntroduceerd door vorige eigenaar Theo Nelissen, die afgelopen maand het stokje van Romantovich door gaf...
Velserbroek Twee scooterrijders zijn donderdagavond gewond geraakt bij een botsing op de Dammersboog. Rond 20:45 uur kwamen een jongeman en jonge vrouw met elkaar in botsing. Meerdere hulpdiensten waaronder het traumateam zijn opgeroepen.
Advertorial
IJMUIDEN Op haar negentiende werkte Angelique van Rijn-Schoorl (50) al in de detailhandel, in eerste instantie in de kinderkleding. Haar eigen zaak met...
VELSEN In de vroege morgen van woensdag 4 maart ontving de politie een melding van een mogelijke inbraak. Agenten zijn in hun dienstvoertuig gestapt en met spoed in de richting van de melding gereden.
REGIO De politie en ouderenbonden waarschuwen tegen een nieuwe babbeltruc. Mensen bellen bij ouderen aan en proberen bij hen binnen te komen door zich voor te doen als medewerker van een ziekenhuis dat onderzoek doet naar het coronavirus. De ANBO en politie waarschuwen om deze mensen vooral niet binnen te laten. 
SANTPOORT-NOORD De politie heeft vier jongeren aangehouden voor betrokkenheid bij een steekpartij op een school aan de Dinkgrevelaan. Een daarvan, een 21-jarige, is gewond naar het ziekenhuis afgevoerd. De andere verdachten zijn vijftien, zeventien en negentien.
HAARLEM De politie heeft zondagavond zijn rond 19.30 uur een 44-jarige man uit IJmuiden en een 44 jarige-man uit Haarlem op heterdaad aangehouden voor inbraak bij een leegstaand pand aan de Louis Pasteurstraat. Zij waren mogelijk bezig met het strippen van het gebouw voor elektriciteitskabels.