112

Velsen-zuid - Een pakketbezorger is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de de Noordzeekanaalweg (N202). om 17:00 uur 's middags ging het fout ter hoogte van de veerpont naar Buitenhuizen. Meerdere ambulances, het traumateam en de brandweer zijn opgeroepen. Twee bestelwagens zijn op elkaar gebotst tijdens een keeractie.
IJMUIDEN De politie heeft drie verdachten aangehouden na de ontdekking van 110 kilo cocaïne op een kolenschip in IJmuiden. Het drietal is maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit vast. De vondst werd een week geleden al gedaan door een team van de douane maar is nu pas bekendgemaakt.
Advertorial
IJMUIDEN Het team van Passie voor Slapen was al geïntroduceerd door vorige eigenaar Theo Nelissen, die afgelopen maand het stokje van Romantovich door gaf...
VELSERBROEK Een auto die aan het Tarweland geparkeerd stond is woensdagnacht zwaar beschadigd geraakt door brand. De brand werd om 1.00 uur ontdekt, waarop de brandweer met spoed ter plaatse kwam. Bij aankomst van de brandweer stond stond het voertuig in lichter laaie. De brandweer heeft het voertuig geblust, maar kon niet voorkomen dat deze...
IJMUIDEN Op dinsdagavond hield de politie vier mannen aan op verdenking van een inbraak in een bedrijfsbus op de Casembrootstraat in IJmuiden. De verdachten zijn twee 19-jarige mannen uit Alkmaar en Heerhugowaarders van 18 en 19 jaar oud.
Advertorial
IJMUIDEN Op haar negentiende werkte Angelique van Rijn-Schoorl (50) al in de detailhandel, in eerste instantie in de kinderkleding. Haar eigen zaak met...
HAARLEM Een IJmuidenaar is donderdag 2 januari rond 18.55 uur mishandeld door twee mannen in de Ter Spijtstraat. De twee mannen wilden de IJmuidenaar mogelijk beroven.
IJMUIDEN Het slachtoffer van de aanrijding met dodelijke afloop op de Kanaaldijk dinsdagmiddag is een 87-jarige vrouw uit Driehuis.
IJMUIDEN Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een auto is dinsdagmiddag een persoon om het leven gekomen. Het ongeluk vond plaats op de Kanaaldijk in IJmuiden. 
IJMUIDEN De rechtbank Noord-Holland heeft vorige week acht jaar gevangenisstraf opgelegd aan een man die zich in april en mei van dit jaar schuldig heeft gemaakt aan twee pogingen doodslag, verboden wapenbezit, handel in harddrugs en bezit van softdrugs. De rechtbank acht bewezen dat de man begin april in Haarlem tijdens een ruzie om harddrugs...