112

SANTPOORT-NOORD De politie heeft woensdagmiddag omstreeks 15.00 uur in Santpoort-Noord een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een auto op de Wüstelaan. Een getuige had de man een raam van een geparkeerde auto zien inslaan en belde de politie.
IJMUIDEN De politie heeft dinsdagavond 19 november een 28-jarige man uit IJmuiden aangehouden op verdenking van het plegen van een straatroof in zijn woonplaats.
Advertorial
IJMUIDEN Het team van Passie voor Slapen was al geïntroduceerd door vorige eigenaar Theo Nelissen, die afgelopen maand het stokje van Romantovich door gaf...
IJmuiden In het havengebied van IJmuiden is vanmiddag een brand geweest in een bedrijfspand aan de Vissershavenstraat. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat de brand inmiddels uit is. Uit voorzorg is een deel van de omliggende panden ontruimd. Er hebben twee elektrische heftrucks in de brand gestaan. 
Advertorial
IJMUIDEN Op haar negentiende werkte Angelique van Rijn-Schoorl (50) al in de detailhandel, in eerste instantie in de kinderkleding. Haar eigen zaak met...
DRIEHUIS De politie is op zoek naar twee meisjes die mogelijk een aanrijding hebben gezien tussen twee fietsers, maandagochtend rond 08.20 uur op de Van den Vondellaan in Driehuis.
VELSEN Vannacht is de Velsertunnel in beide richtingen bijna een uur afgesloten geweest. Dat kwam doordat een automobilist even na 00.30 uur een wandelaar spotte op de snelweg. Dat meldt NH Nieuws. 
VELSERBROEK Een jongeman is zondag in alle vroegte gewond geraakt bij een verkeersongeval in Velserbroek. Rond kwart over vier ging het mis op de Zon Bastion en botste de wagen tegen een boom om vervolgens gedraaid tot stilstand te komen.
VELSEN-ZUID Bij een ongeval in Velsen-Zuid is zaterdagochtend veel schade ontstaan. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing op het kruispunt op de Parkweg ter hoogte van het tankstation. Rond half elf kwamen de twee voertuigen daar in botsing.
IJMUIDEN Een gespecialiseerde Ondersteuningsgroep van de politie heeft woensdagavond een verwarde man aangehouden in IJmuiden. Aan het eind van de middag dreigde de bewoner van een flatwoning aan de Radarstraat zichzelf of zijn omgeving iets aan te doen. Gezien het risico werden omliggende woningen ontruimd en werd de straat afgezet. Speciale...