Overig

BEVERWIJK Op woensdagmiddag werd een 34-jarige man uit Velsen-Noord aangehouden door twee handhavers van de gemeente Velsen. De man werd overgedragen aan de politie.
IJMUIDEN De politie zoekt getuigen van een bedreiging bij een verkeersruzie op de omgeving van de Halkade. Een 52-jarige IJmuidenaar zou na een woordenwissel door een 19-jarige dorpsgenoot zijn bedreigd. 
Advertorial
IJMUIDEN Het team van Passie voor Slapen was al geïntroduceerd door vorige eigenaar Theo Nelissen, die afgelopen maand het stokje van Romantovich door gaf...
IJMUIDEN Op de Zuidpier in IJmuiden is maandagmiddag een persoon te water geraakt. Om even voor half vijf rukten meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, uit om het slachtoffer te hulp te schieten. Omstanders die het zagen gebeuren, kwamen ook meteen in actie en gooiden een reddingsboei naar de drenkeling. De man was zijn hond...
IJMOND De vier IJmond-gemeenten, waaronder gemeente Velsen, gaan samenwerken met Meld Misdaad Anoniem. Op woensdag 12 februari tekenden burgemeesters Smit, Baltus, Dales en Goedhart daarvoor een samenwerkingsovereenkomst met Marc Janssen, communicatiemanager van Meld Misdaad Anoniem.
Advertorial
IJMUIDEN Op haar negentiende werkte Angelique van Rijn-Schoorl (50) al in de detailhandel, in eerste instantie in de kinderkleding. Haar eigen zaak met...
IJMUIDEN Tijdens hun dienst zagen twee politiemensen zaterdagnacht een personenauto rijden vanuit Driehuis over de Zeeweg naar IJmuiden. De auto was de nacht daarvoor al gecontroleerd, waarbij een passagier uit de auto was gestapt en was weggelopen voor de politie.
OVERVEEN  Op woensdagmiddag kreeg de politie melding dat er mogelijk een hennepkwekerij zou zitten in een bunker in het duingebied langs de Zeeweg in Overveen.
IJmuiden In IJmuiden trok een bestuurder dinsdagochtend de aandacht van de politie door op de Kromhoutstraat bij een doorgetrokken streep een auto in te halen. Bij controle bleek de bestuurder geen rijbewijs meer te hebben, die was al eerder ingevorderd in verband met verkeersovertredingen.
IJMUIDEN Een ruzie is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond kwart over een flink uit de hand gelopen in IJmuiden. Voor een café aan de Zeeweg was er een ruzie ontstaan tussen twee personen. Op een gegeven moment gingen andere café bezoekers zich ermee bemoeien en ontstond er een handgemeen.
HAARLEM De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op woensdagavond waarbij een 49-jarige man uit IJmuiden gewond raakte. De aanrijding vond plaats op de Werfstraat in Haarlem. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).