Sport lezersnieuws

Sluiting speeltuin santpoort tijdens dorpsfeest santpoort

Het Dorpsfeest Santpoort wordt dit jaar van 28 juli tot en met 4 augustus gevierd. In deze periode zal de speeltuin aan de Valckenhoeflaan gesloten zijn. Het Dorpsfeest omvat ook voor kinderen leuke activiteiten en daar maakt de speeltuin graag ruimte voor.

Kennemerrand Outdoor Training

Persbericht

SV Kennemerrand breidt uit naar nieuwe locaties

Elfstedenkruisje voor de RV de Stern

Elfstedenkruisje voor de Stern

Nationale WandelCoachDag 26 mei

26 mei Nationale WandelCoachDag: ervaar de weldaad van wandelcoaching

Olav Molenaar Nederlands Kampioen

Afgelopen weekend is er op de Aegon NK / Hollandia Roeiwedstrijden gestreden om de nationale titels in de skiff en twee-zonder. De Santpoorter Olav Molenaar heeft hier met zijn ploeggenoot Steven Coevert de NK titel behaald in het nummer Heren Senioren B twee zonder stuur.

9 PRIJZEN VOOR KENAMJU KARATE TIJDENS INTERNATIONALE KARATE CUP SITTARD 2017

Karate Kenamju was afgelopen zaterdag actief tijdens de Internationale Karate Cup Sittard 2017 in Sporthal Stadwegske. De Haarlemse club behaalde 9 prijzen, 3 keer goud, 4 keer zilver en 2 keer brons.

Jeugd VZV zwemt bijna 40 KM voor het goede doel

De teleurstelling bij de jeugdige leden van de Velser Zwemvereniging was groot, toen we vanwege de erbarmelijke weersomstandigheden van afgelopen maandag de zwemmarathon voor Serious Request moesten verplaatsen. Maar afgelopen woensdag 13 december jl. is deze alsnog door gegaan.

5 prijzen voor Kenamju Karate tijdens Battle of the Teams 2017

Kenamju Karate was afgelopen zaterdag 2 december actief tijdens de Battle of the Teams 2017 in het Topsport Centrum Rotterdam. De Haarlemse club behaalde 5 prijzen, 3 keer goud, 1 keer zilver en 1 keer brons en werd daarmee best presterende club van de dag.

18 prijzen voor Kenamju Karate tijdens NK 2017

Kenamju Karate was in het weekend van 25 en 26 november actief tijdens het NK Karate 2017 in Sporthal de Oosterpoort in Zoetermeer. De Haarlemse club behaalde maar liefst 18 prijzen, 6 nieuwe Nederlands Kampioenen, 5 keer zilver en 7 keer brons.

Watervrienden IJmuiden deelt diploma's uit met Sint Maarten

Zaterdag 11 november hebben 32 leszwemmers van Watervrienden IJmuiden afgezwommen voor hun zwemdiploma. En omdat het Sint Maarten was, kregen alle geslaagden na afloop in de kantine - na het zingen van een Sint Maarten liedje - naast het diploma ook nog op wat lekkers getrakteerd.

Pagina's