• De vorige editie van de Vissenloop trok 1900 wandelaars

Aanloop naar vierde Vissenloop

'Meer dan 1900 wandelaars liepen onze mooie tocht mee'

IJMUIDEN De voorbereidingen voor de vierde editie van de Vissenloop zijn in volle gang. Deze vierde editie vindt plaats op zondag 27 mei 2018. Dat meldt het comité Vissenloop IJmuiden.

"De derde editie van de Vissenloop was een groot succes." Dat melden voorzitter Fred van Dam en secretaris Yvonne Peters van KWF Kankerbestrijding afdeling Velsen. "Onze penningmeester kon het mooie bedrag van € 41.000,- overmaken en we trokken meer dan 1900 wandelaars die onze mooie tocht meeliepen.´

AANLOOP Nu zijn wij alweer een poosje bezig met het voorbereiden van de vierde editie, dit jaar eind mei. We hopen het succes van vorig jaar te overtreffen."

De officiële aftrap van deze vierde editie zal plaatsvinden op woensdag 17 januari om 16.00 uur in de Skybox van Kloosterboer, Basisweg 153 in Velsen-Noord.

AFTRAP Wethouder Annette Baerveldt, met in haar portefeuille Volksgezondheid, Sport, Recreatie en Toerisme, allemaal onderwerpen die raken aan de Vissenloop IJmuiden, verricht deze officiële aftrap bij het bekende Velsennoordse koel- en vriesbedrijf.