Boer leest voor bij Kinderzwerfboek-station Zorgvrij

Voorlezen bij Kinderzwerfboek Station Zorgvrij

VELSEN-ZUID De Nationale Voorleesdagen staan voor de deur. Dit jaar vinden ze plaats van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari. Dit jaar doet ook Kinderzwerfboek Station Informatieboerderij Zorgvrij in recreatiegebied Spaarnwoude mee aan dit voorleesfestijn.

Boer Cor Hoek Spaans leest hier voor. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar zijn van harte welkom op woensdag 24 januari om 15.00 uur. Locatie: Kinderzwerfboek Station Informatieboerderij Zorgvrij aan de Genieweg 50, 1981 LN in Velsen-Zuid.

KINDERZWERFBOEK Kinderzwerfboek wil zoveel mogelijk kinderen in Nederland (en in het bijzonder in aandachtswijken) aan het lezen krijgen om hiermee het taalkundig inzicht van kinderen te vergroten, kinderen een beter toekomstperspectief te bieden en de kans op armoede te verkleinen.

Kinderzwerfboek roept kinderen én volwassenen op om gelezen kinderboeken te voorzien van een zwerfsticker en een zwerfcode en deze uit zwerven te sturen. Kinderzwerfboek is een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp. Meer weten over Kinderzwerfboek? Kijk op www.kinderzwerfboek.nl

VOORLEZEN Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, het vergroot de woordenschat en draagt bij aan interactieve vaardigheden. Maar vooral: het bezorgt kinderen heel veel plezier!