Fietschallenge voor medewerkers Tata Steel

IJMUIDEN Tata Steel en IJmond Bereikbaar hebben voor deze maand de Tata Steel Fietschallenge georganiseerd. Binnen Tata Steel hebben maar liefst 20 afdelingen teams gevormd: van Coated Products tot de Koudbandwalserij en van Sales & Marketing tot Tata Steel Packaging. Een groot aantal medewerkers stapt deze maand fanatiek op de fiets. En dat doen ze niet voor niets. Naast het prijzenpakket dat de teams staat te wachten, fietsen de medewerkers voor een goed doel: Kika Kinderen Kankervrij.

Tata Steel doneert € 2500 bij 25.000 km, € 7500 bij 50.000 kilometer en € 10.000 als tijdens de challenge-periode van 1 tot en met 31 oktober de 75.000 km wordt gehaald.

GOED OP WEG Na één week fietsen staan de eerste 12.000 kilometer bijna op de teller. Tata Steel doet al sinds september 2015 mee met het fietsstimuleringsprogramma 'Goed op weg' van IJmond Bereikbaar. Doel is enerzijds bijdragen aan bereikbaarheid van de regio en anderzijds stimuleren van een gezonde levensstijl. De meer dan 1.200 medewerkers van Tata Steel die zich bij het fietsprogramma hebben aangemeld, komen regelmatig op de fiets naar het werk.

UPDATE Iedere week krijgen de deelnemers een update over welk team tot nu toe de meeste fietsritten heeft gemaakt én welk team de meeste kilometers heeft afgelegd. Zo kan iedereen zien of er nog een tandje moet worden bijgezet. De winnaars worden in de eerste helft van november bekendgemaakt.