• Huttenbouw Velserbroek

Huttenbouw Velserbroek

VELSERBROEK De jeugd van Velsen en Haarlem-Noord vanaf 10 jaar kan zich weer inschrijven voor de Huttenbouw die voor de negende keer in Velserbroek gehouden wordt. De Huttenbouw Velserbroek vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie.

Gedurende vier dagen (23 t/m 26 juli) kan men, al dan niet met een groepje vriend(inn)en, een riante hut bouwen op het natuurterrein aan de Grote Buitendijk. Ook kan men meedoen aan de sportactiviteiten (o.a. hindernisbaan, levend stratego en boog- en katapultschieten) en de muziekavond die extra georganiseerd worden. De huttenbouw is bedoeld voor tieners die zelfstandig aan de slag kunnen, dus zonder timmerende vaders, vandaar de minimumleeftijd van 10 jaar. Huttenbouw Velserbroek is tegelijkertijd een jongerenproject, omdat een 20-tal jongeren de jeugd begeleiden en de horeca, het transport, het sporten en het 's nachts bewaken van het terrein mede voor hun rekening nemen. De eindverantwoordelijkheid is in handen van de jongerenwerkers van jongerencentrum de Koe.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de Koe of via de mail. (mail naar vandepieterman@welzijnvelsen.nl). Het inschrijfgeld bedraagt 25 €, inclusief de borg van € 5,- die men retour krijgt na het opruimen van de hut op donderdag. Meer informatie bij Alexander van de Pieterman (06-22921816) en Ad Otten (tel. 06-11883720), of per mail: vandepieterman@welzijnvelsen.nl.