Kensington, André Hazes en Waylon op Dutch Valley

SPAARNWOUDE UDC Events heeft de eerste artiesten bekend gemaakt die op 18 augustus tijdens Dutch Valley hun opwachting maken. Volgens de organisatie zullen deze zomer meer dan 100 artiesten te horen en te zien zijn tijdens de achtste editie van het gezellige feest.

Woordvoerder Rob Bout over de line-up van Dutch Valley Festival: 'Naast Kensington, Andre Hazes en JeBroer staan Waylon, Mr Polska, Barry Hay, Tino Martin, Alain Clark, Wolter Kroes, Maan, Kenny B en Lange Frans op het hoofdpodium geprogrammeerd. De namen van de overige podia en meer dan negentig artiesten houden we nog even onder de pet en zullen in de komende maanden bekend gemaakt worden'.

Dutch Valley Festival vindt plaats op 18 augustus in Velsen Valley te Spaarnwoude. Vorig jaar was het evenement met 35.000 bezoekers uitverkocht.

De kaartverkoop van Dutch Valley is gestart en Fantickets en Early Bird tickets zijn reeds uitverkocht .

Reguliere tickets van Dutch Valley zijn exclusief te koop via www.dutchvalley.nl/tickets en kosten € 39,50 (exclusief € 3,75 fee). Naast reguliere tickets zijn er Groepstickets voor vier personen, Deluxe tickets, Kids tickets en Kids Deluxe tickets verkrijgbaar.