• Magazine .IJmuiden

    Citymarketing organisatie

Lancering derde promotievideo van .IJmuiden

IJMUIDEN In de vorige editie van deze krant, maar ook op sociale media wordt .IJmuiden (spreek uit: punt IJmuiden) door criticasters geldverspilling genoemd. Dit omdat de promotiematerialen die onder deze noemer worden geproduceerd, losse flodders zijn, die niet bijdragen aan de opbouw van een merk.

Toch gaat de campagne uiteraard door. Zo werd woensdag, als opwarmertje voor het aankomende citymarketingevent op 20 november in het Thalia Theater, de nieuwe promotievideo van .IJmuiden gelanceerd. Deze video is onder andere te vinden op de Facebookpagina Puntijmuiden, op de website www.ijmuiden.nlen de Youtube pagina van de gemeente Velsen.

Er is de laatste tijd hard gewerkt aan scripts, filmen en verfijnen van dit promotiefilmpje om Velsen zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen. En het resultaat mag er zijn, stellen het college van B&W van Velsen en het bestuur van de pas opgerichte Stichting Citymarketing Velsen. De video laat de diversiteit van Velsen zien op het gebied van wonen, werken en ontspannen. Zo komen onder andere de Halkade, Spaarnwoude, Telstar, Crown van Gelder en de Stadsschouwburg Velsen aan bod.