Leeuwenhartpremière in Driehuis

Nederlandstalige close-harmony

DRIEHUIS Leeuwenhart zingt Nederlandstalige close-harmony: oorspronkelijk Nederlands of verrassende vertalingen. Van pop en rock tot jazz en kleinkunst: 'Africa' van Toto klinkt als 'Flevoland' net even anders, en wat gebeurt er als een solo-lied van Harrie Jekkers door een koor gezongen wordt? Ook is er in dit programma een rol weggelegd voor de liedjes van Drs.P.

Première

Op zaterdag 14 april is in Driehuis de première van het nieuwe muziektheaterprogramma van Leeuwenhart: Het Gouden Jubileum!

In deze show neemt Leeuwenhart je mee in de hoogte- en dieptepunten van 50 jaar huwelijk. Van spannende ontmoeting tot relatiedip, van Flevoland tot Barcelona, van groenten tot jazz; de conclusie blijft: vroeger was alles beter. De hele familie, kennissen, relaties, goede vrienden en verre buren zijn uitgenodigd om met elkaar te genieten van de nostalgie van de jaren vijftig. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd, de speellijst ligt klaar en de uitnodigingen zijn verstuurd. Kortom, het feest kan beginnen! Kom je ook?

Leiding

Leeuwenhart staat onder muzikale leiding van dirigent Sjoerd Jansen. Een bekende in de regio: zijn schooltijd bracht hij door op het Ichhus en hij richtte in 2014 het Rex Orkest op in Velsen. Ook was hij betrokken bij de musicals van AHA productions. De regie van 'Het Gouden Jubileum' is in handen van Robbert van Unnik, die ook tekende voor de grote kerstshow in Velsen.

Kaarten

De concerten zijn zaterdag 14 april 20.00 uur en zondag 15 april 14.00 uur, beide keren in het Ichthus Lyceum, Wolff en Dekenlaan 1 in Driehuis

Kaarten zijn te koop via de site: www.koorleeuwenhart.nl

http://koorleeuwenhart.nl/agenda/voorstellingen/