• Jan Kuiper - Yoga in Concert.

    Saskia van Osnabrugge

Met yogamat en Coldplay-muziek op Schouwburgpodium

VELSEN Jan Kuiper is niet alleen een topgitarist en bedenker van de fameuze concertserie The Five Great Guitars, maar óók een charismatische yogaleraar. Speciaal voor de theaters ontwikkelde hij de formule 'Yoga in Concert', waarin hij de toneelvloer van grote theaters omtovert tot een yogastudio, waarin zijn deelnemers (ieder op zijn eigen mat) hun les krijgen op live-uitgevoerde muziek. 'Yoga in Concert' is dus een yogales én concert ineen. Op zondag 16 september (11.00 uur!) kunnen zo'n 80 yoga-cursisten hun matje op toneelvloer van de Stadsschouwburg Velsen uitrollen.

'Yoga in Concert' is een bijzondere beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, klank en meditatie komen samen. En alles is mogelijk: actief meedoen op de eigen yoga mat, ontspannen achterover leunen en luisteren naar mooie muziek of een combinatie van beiden. De yoga-sessie duurt in totaal 90 minuten. Het maakt voor 'Yoga in Concert' niet uit of deelnemers ervaren beoefenaars of beginners zijn: de Yoga in Concert-series zijn geschikt voor alle niveaus.

In het 'Yoga in Concert' op 16 september vindt de flow van beweging, adem en ontspanning plaats op de bekendste songs van Coldplay. Dat alles gecombineerd met meditaties op de adem, de stilte en een serie bijzondere yogahoudingen.

Prijs: € 22,50 excl. pauzedrankje

Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0900 – 1505