• Instagram Céline Dib

IJmuidense Céline door naar volgende ronde The Voice of Holland

IJMUIDEN Céline Dib was afgelopen vrijdag op televisie te zien tijdens 'The Blind Auditions' van The Voice of Holland. Op het nippertje draaide coach Lil' Kleine en dat betekende door naar de volgende ronde voor de IJmuidense.

"Ik had het eigenlijk al een beetje opgegeven'', reageerde Céline in de uitzending na haar auditie. Lil Kleine lichtte zijn keuze na haar auditie toe: "Ik heb nog niet zo'n goede zangeres als jij in mijn team." 

Talentenjachten zijn niet helemaal nieuw voor Céline. Op haar dertiende deed ze al een keer mee in The Voice Kids en in 2017 was ze finalist in Holland's Got Talent.

Destijds strandde haar poging in The Voice Kids tijdens The Battles.  Twee jaar geleden schitterde ze opnieuw op televisie, toen deed ze samen met haar vader mee in Holland's Got Talent. De televisieoptredens leverden haar veel bekendheid op en deelname aan The Voice of Holland lag voor de hand. "Het is verslavend, die adrenaline die je krijgt van een optreden. Ik wilde dit jaar met The Voice meedoen om mezelf te bewijzen.

Dib zong vrijdag het liedje 'Another Love' van Tom Odell. Luister in onderstaande video haar auditie terug of kijk naar haar auditie op thevoiceofholland.com.