• Een impressie uit 2015 van een leerling procestechniek bij TSA.

    FixMedia

Open Dag bedrijfsschool Tata Steel

VELSEN-NOORD Dinsdag 27 november kunnen jongeren met belangstelling voor een uitdagende opleiding en baan in de techniek tijdens een Open Dag van 15 - 20.30 uur kennismaken met de bedrijfsschool van Tata Steel. Leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten van de Academy vertellen over de opleidingen en de carrièremogelijkheden bij het bedrijf. Bezoekers kunnen ook kennismaken met de nieuwste technologieën die tijdens de opleidingen aan bod komen, waaronder 3D-printen, robotica en virtual reality.

Tijdens de Open Dag geven medewerkers uit verschillende fabrieken en afdelingen aan de hand van praktijkvoorbeelden uitleg over het werk bij onder meer de Technische Dienst, de Warmbandwalserij en R&D.

FABRIEKSBEZOEK Leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten van de Academy geven uitleg over de opleidingen en zijn er diverse workshops waarbij de bezoekers zelf hun techniekkennis in praktijk kunnen brengen.

Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig. Het is mogelijk om je al op de Open Dag in te schrijven voor een van de opleidingen. Veelal zijn de opleidingen al kort na de Open Dag vol. Locatie Open Dag: Rooswijkweg 61 in Velsen-Noord.