• Onder de Panne

Plekje vrij in gezinshuis 'Onder de Panne'

VELSERBROEK In november komt er in het kleinschalige gezinshuis 'Onder de Panne' in Velserbroek een plek vrij voor een nieuwe bewoner. In het gezinshuis wonen dan drie vrouwen en die mannen met een verstandelijke beperking in de leeftijd tussen 22 en 42 jaar.


De woonvisie van stichting 'Ook Voor Jou' is wonen en leven met elkaar, onder één dak in een huiselijke sfeer. Dit doen zij door middel van een zogenoemd gezinshuis. Twee geschakelde eengezinswoningen waar iedereen zijn eigen zit/slaapkamer heeft, maar er samen gewoond en geleefd wordt in de gezamenlijke ruimten als de woonkamer, keuken en grote tuin. Een vast, klein team creëert continuïteit en duidelijkheid voor de bewoners. Zo wordt er met elkaar geleefd als een (groot) gezin. Door de kleinschaligheid krijgt ook iedere
bewoner de aandacht en verzorging die hij of zij verdient en zal van vereenzamen dus geen sprake zijn. Deze vorm van wonen is zeer informeel en ouders en ander bezoek is uiteraard te allen tijde welkom. Meer informatie: stichting-ookvoorjou.nl, wonen@stichting-ookvoorjou.nl of 06-40804263.