'Plug In' speelt Fernando in Technisch College

IJMUIDEN Een 'stomme' film om op hilarische wijze hun gedwongen verhuizing van het Witte Theater naar het Technisch College Velsen 'gestalte' te geven. Een wekelijkse voorsteller van een karakter uit hun nieuwe stuk Fernando. Muziektheatergroep Plug In uit IJmuiden doet er alles aan om de aandacht van het publiek te krijgen via Facebook en via www.theatergroepplugin.nl.

ZIN ,,Het Witte Theater is dicht, maar wij bestaan nog hoor! Natuurlijk voelt het als een groot verlies, maar we gaan de planken op." Het Technisch College in IJmuiden is anders, toch is 'Plug In' ervan overtuigd dat ze ook daar een mooie voorstelling neer kunnen zetten. ,,We hebben er allemaal zo'n zin in, het wordt een feestje! We hopen op vier volle zalen om zo ook een statement te maken dat 'vlakke vloer theater' van lokale makers in Velsen bestaansrecht heeft en een passend podium verdient."

FAN En wat het publiek dan verwachten? ABBA!! Of je nou fan bent of niet, zodra je een nummer van ze hoort herken je het! Verwerk hun grootste hits (gearrangeerd door Ruud Jansen) in een Plug In script en je hebt het recept voor een paar uur vermaak. Maar er zit ook een muzikale verrassing in het vat.

KAARTEN De kaartverkoop voor ';Fernando' is inmiddels in volle gang. Wie deze soms ontroerende en vooral vrolijke voorstelling niet wil missen, kan kaarten à €15 bestellen via: kaarten@theatergroepplugin.nl. Of kijk voor meer informatie en een tipje van de sluier op: www.theatergroepplugin.nl

LOKATIE Plug In speelt 'Fernando' in de theaterzaal van het Technisch College Velsen op vrijdag- en zaterdagavond 17 en 18 november om 20:30 en op zaterdag- en zondagmiddag 18 en 19 november

om 14:30 uur.