Punt IJmuiden magazine 25 januari bij alle Velsenaren op de mat

VELSEN Weet jij wat er allemaal gebeurt in de gemeente Velsen aan bedrijvigheid, wat er allemaal te doen is en wie er allemaal werken? Je leest het in .IJmuiden magazine.

Weet jij wie er allemaal arriveren bij de Felison Terminal en wat hun verhaal is? Weet je hoe het is om bij Tata Steel te werken? Wat de favoriete plek is van boswachter Rogier in Park Zuid-Kennemerland? Wat voor een huis je kunt kopen in IJmuiden voor 2,5 ton, en in Amsterdam? Weet jij hoeveel nieuwe banen windenergie oplevert in IJmuiden? Alle antwoorden op deze vragen zijn te lezen in .IJmuiden magazine, een uitgave van de gemeente Velsen. Vanaf 25 januari 2018 valt het bij Velsenaren op de mat. Ook ligt het magazine op koffie- en leestafels bij veel leuke hotspots in Amsterdam en Haarlem.

Het magazine is onderdeel van citymarketing, dat als doel heeft te laten zien wat Velsen te bieden heeft. Begin 2017 was het startsein voor de citymarketing in het Rabobank IJmond Stadion. Op 19 januari 2018 was het citymarketing-team, samen met alle betrokkenen, weer terug in het stadion. Wethouder Arjen Verkaik presenteerde hier het eerste .IJmuiden magazine. Na een inleidend woord van de wethouder, overhandigde burgemeester Frank Dales het eerste exemplaar aan Fabienne Hendricks, manager Tata Steel Academy en overall projectleider TechportCentre. Zij nam het magazine in ontvangst namens het bestuur in oprichting van de nieuwe citymarketingorganisatie IJmuiden. In deze nieuwe citymarketingorganisatie (in oprichting) gaan bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met de gemeente samenwerken aan de verdere imagoverbetering van Velsen.

Mocht je het magazine niet ontvangen hebben dan kun je op www.ijmuiden.nl na 25 januari de digitale versie bekijken!