• Nic Duindam
  • De flyer

    Soli

Rigo Verffabriek sponsort muziekspektakel Soli

IJMUIDEN De Velsense muziekvereniging Soli gaat op een bijzondere wijze invulling geven aan zijn 110-jarig bestaan. Dat gebeurt op zaterdag 25 mei 2019 in de hal van tenniscentrum Velserbroek met de 'Rigo Verfabriek Night of Music'; een groots spektakel waaraan diverse bekende Nederlandse artiesten hun medewerking verlenen.

De diverse orkesten van het veelzijdige en omvangrijke Soli vormen samen een symfonisch blaasorkest van meer dan honderd spelende leden. Dit mega-orkest zal die avond in combinatie met een groot gemengd koor optreden met artiesten zoals Shirma Rouse, Carel Kraaijenhof, Cor Bakker, Gerard Alderliefste, DJ DNS, Timothy Drake en Funky Diva Ezz. De ongeveer 175 zangers en zangeressen zijn afkomstig van de regionale koren Voices, Sparkle, Multivocaal, Connection en Vokaal Kabaal uit Castricum. Het belooft een onvergetelijke avond te worden, waarmee Soli wil laten zien waarom zij vereniging van het jaar 2018/2019 zijn geworden.


NIGHT OF MUSIC De tennishal wordt voor de Night of Music op 25 mei omgetoverd tot een concert- en feestzaal, waarin met tapeilanden of de foodtrucks ook aan de inwendige mens wordt gedacht. De kaartverkoop is inmiddels gestart, via www.soli.nl kunnen plaatsbewijzen worden gekocht voor slechts 20 euro per persoon. Aan de zaal kosten de kaarten 25 euro.


RIGO VERFFABRIEK Rigo Verffabriek uit IJmuiden is hoofdsponsor van het evenement, onlangs is hiervoor het contract ondertekend (zie foto). Het familiebedrijf maakt al sinds 1938 verf, olie en lak producten. Vanaf het allereerste begin doet men dat in IJmuiden. De producten zijn innovatief en men gebruikt zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. De filosofie van het bedrijf is: het maken van verf is mensenwerk. Rigo Verffabriek is een 'platform voor en door vakmensen'.