• Contractondertekening met Martin Haar, de nieuwe hoofd-coach.

    RKVV Velsen

RKVV Velsen scoort sponsors

VELSEN Koetshuys Nova Zembla op Landgoed Duin en Kruidberg was woensdagavond 25 april dé locatie voor de ontvangst van ca. 90 genodigden, sponsors en potentiële sponsors.

Na opening door voorzitter Marc Bosman, was het woord aan Bernard Lensink. Directeur (en kersverse RKVV Velsen-sponsor) van het Landgoed Duin en Kruidberg. Hij vertelde over zijn missie en visie: het neerzetten van een team medewerkers dat net even dat stapje extra doet voordat de gast er naar hoeft te vragen. En dat zo'n stapje extra ook een sleutel tot succes is bij het beoefenen van (team)sport. Maar zijn verhaal had als rode draad dat de hekken van het Landgoed altijd en voor iedereen openstaan. En dat het leveren van top kwaliteit geen drempels hoeft te hebben.

SPONSORS Avond-voorzitter, Theo Koster, deed een 'rondje RKVV Velsen'. Middels korte interviews met o.a. Marc Bosman, Paul de Schrijver namens de jeugdafdeling en Johan van den Brink namens de sponsorcommissie. Met de heren- en vrouwenselecties heeft Velsen voldoende ambities. En die worden mogelijk gemaakt door enthousiasme en financiële bijdragen van het plaatselijke bedrijfsleven. Deze avond in grote meerderheid aanwezig. Voor alle wedstrijden, komend seizoen, van zowel de heren- als vrouwenselectie stelden zich deze avond wedstrijd(bal) sponsors beschikbaar. En voor het specifieke sponsorplan gericht op de jeugd meldden zich direct acht sponsors aan.

CONTRACT Maar natuurlijk draaide het uiteindelijk allemaal om voetbal! Er werd met de naar FC Uitgeest vertrekkende trainer Ton Pronk teruggekeken op vier jaar RKVV Velsen. Een periode met aansprekende prestaties. Zowel in de competitie als in de beker, waar overwinningen zijn gehaald op diverse hoofdklassers. Aansluitend mocht Martin Haar zich deze avond persoonlijk presenteren als de nieuwe hoofdcoach voor het komende seizoen. Het publiek kreeg 'het verhaal' achter zijn, voor velen, opmerkelijke keuze vóór de RKVV Velsen, te horen. En was daar ook het moment om het contract voor Martin Haar en zijn tweede man Marcel Looij van een handtekening te voorzien.

VAN DER VAART Het slot van de avond, waar ook velen voor waren gekomen, was gegund aan SC Telstar trainer Mike Snoei. Die zich al de hele avond kon wanen als aanwezige bij een reünie, met zijn oude betaald voetbalmaten Ton Pronk en Martin Haar. Ambitie was ook de rode draad in het verhaal van Mike Snoei. Promotie is tenslotte realistisch, gezien de prestaties van de Witte Leeuwen dit seizoen. Telstar is hot en daarom was er voor Mike Snoei ook geen ontkomen aan om antwoord te geven op zijn visie voor de langere termijn. Maar vooral ook het nieuws van deze woensdag; de serieuze interesse voor Rafael van der Vaart, gaf nog voldoende stof om nog lang over en na te praten.