• Ruïne van Brederode

Ruïne zoekt historische Halloweenfiguren

SANTPOORT Beheerders van de Ruïne van Brederode Rob en Angelique zoeken vrijwilligers die in de huid willen kruipen van Halloween personages met een historisch Brederode-tintje, voor het slotfeest op 31 oktober (19 tot 21 uur) voor kinderen van 4 tot circa 12 jaar. Een beetje griezelig, maar niet te eng. Aanmelden via info@ruinevanbrederode.nl

Op woensdag 31 oktober van 19.00 tot 21.00 uur vindt op de Ruïne van Brederode de afsluiting van seizoen 2018 plaats met een heus Halloweenfeest voor kinderen van 4 tot ca. 12 jaar en hun ouders. Daarvoor zijn de beheerders en vrijwilligers van de Ruïne op zoek naar mensen die in de huid willen kruipen van Halloween personages met een historisch Brederode-tintje om de kinderen te vermaken. Zo willen we op een 'geestige' manier de Heren en Vrouwen van Brederode en andere kasteelbewoners, zoals de kokkin, de tuinman, de arme gevangene, etc. tot leven roepen. Een beetje griezelig, maar niet te eng.

Dus lijkt het je leuk om deze avond in (historische) kleding met een Halloweentintje de jonge gasten te vermaken? Meld je dan z.s.m. aan bij de beheerders Rob en Angelique via info@ruinevanbrederode.nlVermeld daarbij wat of wie je wilt uitbeelden, evt. met een foto. En wie weet nodigen we je dan uit voor deze avond. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!