• Pixabay.com

Santpoort’s got talent

SANTPOORT-NOORD Een heuse talentenwedstrijd in het hart van Santpoort-Noord. In het verlengde van de hartewens van Aart Aarts, in wiens nagedachtenis een cultuurfonds en muziektent op het Broekbergerplein opgericht is, komt vrijdag 14 juni om 19.00 uur regionaal talent samen om te strijden om de felbegeerde AartAartsWisselBokaal.

Een verbindend mooi podium waarop jong (en ouder) talent, schoorvoetend en vooral moedig zich aan het publiek durft te tonen. Theo Koster zet zijn naam onder de presentatie, en een professionele jury geeft zorgvuldige onderbouwing op de acts. In de jury hebben plaatsgenomen CarolienGoeman (zangdocent en zangeres) GertJan Huijbens (Ramsisprodium) Steef Scholten (Gebroeders Scholten) en Anita Sanders (Vocals & coaching) stellen hun vakkennis ter beschikking om kandidaten te begeleiden naar plezier en voortzetting van hun talent. Het kan zo maar gebeuren dat een nú nog onbekend talent hierdoor geïnspireerd raakt en straks doorbreekt op grotere podia. In de pauze zingt het Feel-so-Good-koor uit Driehuis, waarna de prijswinnaars bekend gemaakt worden en de winnende act het afsluitende optreden verzorgt.

Wederom zetten sponsoren hun naam onder dit prachtige evenement . En dankzij hen is er professionele techniek beschikbaar en zijn er mooie prijzen te winnen. 

Genieten en jezelf durven laten zien / verbinden door te ontmoeten: dat is de rol van de AartAartsMuziektent. Komt u ook naar het Broekbergerplein, en laat ook u door uw applaus horen, welke deelnemer volgens u aanspraak maakt op de felbegeerde eerste plaats. 

De AartAartsMuziektent is ook voor elk initiatief beschikbaar, evenement kunnen worden aangemeld via de website www.aartaartsfonds.nl.
Wie wil bijdragen aan het onderhoud van de muziektent, kan via de website contact opnemen. Tijdens de talentenwedstrijd zal er een pot staan waarin een eventuele donatie gedaan kan worden.

Line up van deelnemers
Otje Dekker  (16)
Boy van der Veen  (14)
Brandon Bakkum  (13)
Zoë (Gerritsen (18)
Chiara Vezzani  (35)
Johan Westenberg  (51)
Jennifer Westenberg  (20) 

Pauze koor : Feel So Good koor, uit Driehuis (zij dingen niet mee naar de bokaal)

Na de prijsuitreiking en afsluitend optreden van de winnaar is er nog een gezellige na-zit op het plein.