• Iedereen liet zich het goed smaken en de leerlingen werden niet alleen met het eten gecomplimenteerd, maar ook met hun keurige bediening.

    Tender College

Tenderlunch voor bewoners De Moerberg

IJMUIDEN Leerlingen van het Tender College gaan regelmatig op bezoek bij zorgcentrum De Moerberg om iets gezellig te doen met de bewoners. Dit draagt ertoe bij dat er meer wederzijds begrip komt en het biedt de bejaarde bewoners ook een leuke afleiding.

Zo gaan er verschillende klassen op bezoek om er samen iets te knutselen of ze gaan met bewoners in een rolstoel op stap voor een bezoekje aan de markt of aan het Zee- en havenmuseum.
Dit keer waren bewoners uitgenodigd om op bezoek te gaan bij het Tender College. In het sfeervol versierde restaurant van de school werden ze ontvangen om te komen genieten van een heerlijke speciaal voor hen bereide driegangenlunch. In de keuken was de hele ochtend keihard gewerkt door de leerlingen onder leiding van kookdocent Danny Kerkhoff om de lunch te bereiden. Het menu bestond uit een heerlijk bouillonsoepje, kipfilet op een bedje van rijst met voorjaarsgroente en als dessert een apfelstrüdel met zelfgemaakt ijs.