• www.pixabay.com

Win Citytrip naar New York met de Zonvaart Destinations zomerfotowedstrijd

ALKMAAR Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van deze krant en maak kans op een Citytrip naar New York ter waarde van 2.500 euro of 1 van de 13 reischeques van 100 euro van Zonvaart Destinations. 


Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto´s te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van Nieuwsblad IJmuiden?

HOOFDPRIJS De ingezonden foto´s zijn te bewonderen in de fotogalerij op www.nieuwsbladijmuiden.nl/zomerfoto. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto´s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De maker van de mooiste zomerfoto wint een waardecheque van 100 euro, beschikbaar gesteld door Zonvaart Reizen Destinations. Onder de winnaars in de verschillende Noord-Hollandse titels die BDUmedia uitgeeft, wordt ook een hoofdprijs van Zonvaart verloot: een reis voor twee personen t.w.v. ongeveer 2.500 euro naar New York City.

DEELNEMEN Uw zomerfoto inzenden? Ga naar www.nieuwsbladijmuiden.nl/zomerfoto

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 29 augustus 12.00 uur.
- Maximaal één inzending per persoon.