• In en rond de havens is altijd wel wat te beleven. Zoals toen Koole Mammoet Salvage eind juli de poten van olieplatform Atlantic Rotterdam aan het demonteren was. Een medewerker fotografeert het werk, een voorbijganger stapt er even voor af.

  Hans Blomvliet
 • Genieten op een zomerse avond van een oase aan rust, bij de Oosterplas in de Kennemerduinen.

  Wil Hoogeland
 • De zomerse temperaturen maken het leuk genieten op het strand of thuis achter in de tuin, zoals fotograaf Frits Houtgraaf dit tafereel vastlegde in een van de tuinen in Driehuis. Olaf, Isis, Sep en Jasmijn genieten in het gevulde badje.

  Frits Houtgraaf
 • ¨Afgelopen vrijdagavond gewoon even genieten van het indrukwekkende uitzicht richting de sluizen.¨

  Ron Garau

Win een reis met uw mooiste vakantiefoto

IJMUIDEN Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto´s te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd?

Deelnemers maken kans op een Citytrip naar New York t.w.v. €2.500 of één van de 13 reischeques van 100 euro van Zonvaart Destinations.

De ingezonden foto's zijn te bewonderen in de fotogalerij op www.nieuwsbladijmuiden.nl/zomerfoto. Een selectie krijgt - zoals u ziet - een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto's en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen.

Zomerfoto inzenden? Ga naar www.nieuwsbladijmuiden.nl/zomerfoto

Inzenden is mogelijk tot woensdag 29 augustus.