• Het kantoor aan de Hagelingerweg gaat dicht!

    Google Maps

Rabobank weg uit Santpoort-Noord

IJMUIDEN Rabobank IJmond keert terug naar het kantoor aan de Dokweg in IJmuiden en sluit de bankwinkel aan de Hagelingerweg in Santpoort-Noord.

GEDATEERD Door het feit dat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen en door meer regionale  bundeling van ondersteunende diensten waardoor het aantal medewerkers is gedaald, is de  kantoorruimte te groot geworden. "Onze klanten regelen steeds meer bankzaken online en het aantal klanten dat een bankwinkel bezoekt neemt jaarlijks sterk af", zegt Jerry Notenboom, directievoorzitter van Rabobank IJmond. "Hierdoor hebben we opnieuw gekeken naar de  spreiding van onze bankwinkels in het werkgebied en besloten onze bankwinkel in Santpoort-Noord te sluiten. Deze bankwinkel is erg gedateerd en vraagt om een flinke investering om aan  het huidige klantbedieningsconcept te voldoen".

ZOMER "Om deze reden hebben wij gekozen voor een andere, nieuwere locatie waar wij niet alleen onze klanten kunnen ontvangen maar ook onze medewerkers - welke nu gehuisvest zijn in ons  adviescentrum aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek - kunnen onderbrengen. In het kantoor aan de Dokweg zagen wij een geschikte locatie waardoor wij hebben besloten om voor de zomer van 2020 hier naartoe terug te keren. De bankwinkel in Santpoort-Noord wordt eerder gesloten; klanten kunnen hier nog tot en met vrijdag 10 januari terecht.