• De intocht van de Sint met zijn gevolg blijft veel publiek trekken.

    Sint Nicolaas Comité IJmuiden

Zie ginds komt...

Precies: die goede, lieve Sint. Hij komt er weer aan! Nadat hij in Zaandam voet aan land heeft gezet, bezoekt hij zaterdag natuurlijk ook de gemeente Velsen. 

IJMUIDEN Zaterdag 17 november zet hij weer voet aan wal. Het voorprogramma begint om 12.00 uur. Iedereen is van harte welkom aan de loswalkade, waar de burgemeester van Velsen, Frank Dales, de stoomboot uit Spanje opwacht. Om 13.00 uur vertrekt de stoet voor de intocht door IJmuiden. De stoet gaat via de Kanaaldijk, rechtsaf Kerkstraat naar de Kennemerlaan, waar om 13.30 uur een stop is op het Kennemerplein. Om 14.00 uur vertrekt de stoet naar het Velserhof, waar om 14.20 uur een kort bezoekje wordt gebracht. Om 14.40 uur vertrekt de stoet via de Lange Nieuwstraat richting Plein'45. Om 15.15 uur komt de Sint aan op Plein'45 voor de officiële ontvangst. Sint vraagt de toeschouwers om goed op de kinderen te letten. Hou rekening met verkeershinder. Meer info: sintijmuiden.nl of facebook.


SANTPOORT Zaterdag 24 november komt Sint naar Santpoort. Vertrek is 14.15 uur vanaf het landje van Scholz (hoek Middenduinerweg/Enschedélaan) richting het Broekbergerplein. Meer informatie op de Facebookpagina van ondernemersvereniging Puur Santpoort. Vanaf 12.00 uur zijn de eerste verkenningspieten trouwens al in het winkelgebied.


VELSERBROEK In Velserbroek is er op 24 november van 14:00 - 16:00 uur een 'Sinterklaasmeeting' in het Polderhuis.