• Je mag blij zijn dat je er niet zat als supporter.

    ANP Foto

Telstar speelt vanavond gewoon tegen Jong AZ

VELSEN-ZUID De uitwedstrijd van Telstar tegen Jong AZ niet kan niet plaatsvinden in het AFAS stadion door de opgelopen schade aan het dak op zaterdagmiddag. De wedstrijd is verplaatst naar het jeugdcomplex van de Alkmaarders, gelegen in Wijdewormer.

GEVOLGEN SUPPORTER Telstar is constant in nauw contact gebleven met de collega's uit Alkmaar. De verplaatsing naar het jeugdcomplex heeft voor Telstar supporters tot gevolg dat de auto-combi door de lokale overheden is omgezet naar een bus-combi. Helaas was dit de enige mogelijkheid op korte termijn om alsnog Telstar supporters aanwezig te kunnen laten zijn tijdens de opening van het seizoen.

BUS-COMBI Inmiddels is het duidelijk dat trouw sponsor Jan de Wit een bus kan leveren op deze korte termijn. De bus vertrek om 18.45 uur tegenover het Rabobank IJmond Stadion. Iedereen die kaarten gekocht had voor de wedstrijd van vanavond kan gebruik maken van de bus-combi zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. U dient in het bezit te zijn van uw online aankoopbewijs of kaart die u gekregen heeft bij uw aankoop. Dit, in combinatie met identificatie, geeft u toegang tot de bus.

GELD TERUG Besluit u geen gebruik te maken van de bus-combi, dan kunt u uw aankoopbedrag terugkrijgen. U dient zich dan binnen 14 dagen te melden bij Telstar met bewijs van uw aankoop. Het is vanavond niet toegestaan om buiten de busreis om af te reizen naar het jeugdcomplex.