• Eregast Ruud Suurendonk in actie

Voetbalbeurs bij Telstar

Arthur Numan en Ruud Suurendonk zijn eregasten

VELSEN-ZUID Tijdens de zevende Voetbalbeurs op zaterdag 13 januari bij Telstar in Velsen-Zuid zullen Arthur Numan en Ruud Suurendonk eregasten zijn.

Arthur Numan (Heemskerk, 1969) is een Nederlands voormalig topvoetballer. Hij won als speler van PSV één keer het Nederlands landskampioenschap en in dienst van Glasgow Rangers drie keer dat van Schotland. Numan was van 1992 tot en met 2002 ook international in het Nederlands voetbalelftal, waarvoor hij 45 interlands speelde.

Ruud Suurendonk (Amsterdam, 1943) is een Nederlandse oud-voetballer. Hij speelde onder meer bij Ajax en is na zijn actieve voetballoopbaan trainer geworden. Hij speelde zowel in de verdediging, op het middenveld als in de aanval. Het zal opnieuw genieten worden van een goed gesprek van David Endt, top-sportinterviewer, met Numan en Suurendonk over de gedeelde passie voor voetbal.

CAFÉ NH SPORT Leo Driessen komt met onder meer de vaste stamgasten Rinus Israel en Jan Jongbloed voor een rechtstreekse uitzending van Café NH Sport naar de beurs. Wie de verdere gasten zijn, dat blijft nog een verrassing. Er wordt uitgezonden van 10.00 uur tot 11.30 uur.

TWEE ZALEN Deze keer zal de beurs in twee zalen worden gehouden. Er is weer voor de voetbalverzamelaars: alledaagse en zeldzame items. Aanvang 9.30 uur en einde om 13.00 uur. Toegang € 2. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Meer informatie: www.voetbalverzamelaars.nl