• PR

Nog geen doelpunt voor Telstar

WIJDEWORMER Telstar opende gisteravond het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De Witte Leeuwen moesten het opnemen tegen Jong AZ. Dat leverde wel een punt op, maar geen doelpunt. Het werd 0-0.

Het was in het weekeinde nog onzeker of er überhaupt gevoetbald kon worden tegen Jong AZ.  De wedstrijd was gepland in het AFAS-stadion in Alkmaar, maar daar blies de wind een tribune weg, dus daar kan voorlopig niet gevoetbald worden. Het trainingscomplex was wel beschikbaar, dus al snel werd besloten de wedstrijd daar te spelen. Ietjes dichter bij Velsen-Zuid, want het complex ligt in Wijdewormer. Ruim 800 toeschouwers wisten het complex te vinden gisteravond.

Met 6 nieuwelingen in de basis ging Telstar prima van start. In het eerste kwartier waren er twee kansen. Daarna ging het een beetje op en neer, maar tot scoren kwamen de ploegen niet. In de tweede helft kwamen dezelfde mannen het veld op. Telstar wilde graag de drie punten meenemen, maar het lukte niet om een goal te maken. Jog AZ kreeg ook nog een grote kans, maar na 93 minuten was het nog steeds 0-0. En dat bleef het.

Telstar staat nu op de 14de plek in de Keuken Kampioen Divisie. Aanstaande vrijdag speelt het team tegen FC Den Bosch in 's Hertogenbosch. Die ploeg speelde gisteren gelijk tegen Jong PSV, maar wisten wel twee doelpunten te maken. De kaartverkoop is in volle gang en loopt tot donderdag 15 augustus 17.00 uur. Er is geen combi nodig; supporters mogen met vrij vervoer afreizen.