• Angelique Van Rijn-Schoorl: - Na de verhuizing komt al het moois nog beter tot z'n recht. - (Foto: Guus Bauer)

    Guus Bauer

Meer ruimte voor Angelique Lingerie

Advertorial

IJMUIDEN Op haar negentiende werkte Angelique van Rijn-Schoorl (50) al in de detailhandel, in eerste instantie in de kinderkleding. Haar eigen zaak met lingerie en beenmode in het Velserhof te IJmuiden werd al snel een begrip in de wijde omgeving.

Angelique's oom zat in de lingerie. Zij ging vaak met hem mee naar inkoopbeurzen. Toen in het Velserhof Sock Fashion te koop stond, heeft hij voor Angelique bemiddeld. Als 22-jarige begon ze vol goede moed aan dit avontuur. En inmiddels bestaat de winkel alweer bijna achtentwintig jaar. Je kunt echt zien dat Angelique in deze branche op haar plaats is. Ze straalt eenvoudigweg, doet dit werk met hart en ziel.

Angelique's winkel heeft een zeer ruim aanbod. Angelique: "In verband met de aanstaande verhuizing en de vele goede aanbiedingen van de laatste weken, zijn de schappen al een behoorlijk stuk leger." Ze wijst naar een wand tegenover de kassa. "Daar hingen voorheen heel wat mooie setjes." Niet dat haar winkel een walhalla is voor koopjesjagers. Angelique voert een breed assortiment van kwaliteitsmerken voor dames én heren op het gebied van lingerie, been-, bad- en nachtmode. De beenmode van Oroblu en Bonnie Doon vindt men bijvoorbeeld ook bij De Bijenkorf. Het aanbod aan mooie bh's en slips van onder meer Triumph, Mey, Lisca en Sapph is heel uitgebreid. En er valt heel wat te kiezen met betrekking tot badmode, eveneens van Sapph en van Sunflair en alles voor de nacht van Ringella. Voor de heren zijn er shorts en slips van onder meer Sloggy en Freegun.

Angelique gaat verhuizen naar Velserhof nummer 55. Ze is daar heel erg blij mee, want ze gaat er behoorlijk op vooruit wat oppervlakte betreft. Ze heeft daar maar liefst vijftig vierkante meter meer ruimte om haar producten stijlvol te etaleren. Angelique: "Zo zal al het moois nog beter tot z'n recht komen. Het is een vrije, open ruimte met veel meer daglicht doordat er ook een daglichtkoepel in aanwezig is."

Angelique heeft weer een huurcontract getekend voor de komende vijf jaar. Ze heeft er vertrouwen in en ziet uit naar deze 'nieuwe' uitdaging. Ze zal vast wel een bijzondere actie plannen rondom de opening op woensdag 3 april aanstaande.