• Carlos Schoon

Nieuwe kijk op damesmode met 'Style by Frères Mode'

IJMUIDEN Heel anders dan de herenmode is damesmode gevoelig voor veranderingen in trends en kleuren. Waren in het verleden de zomerkleuren vooral fel en vrolijk, bij de wintermode waren het veelal donkere uitingen. Gelukkig is dit rigoureus aan het veranderen en heeft ook de damesmode in de winter een wat frissere uitstraling met veel schitterende roodtinten. Natuurlijk dragen modebewuste dames zelf bij aan die veranderingen. Kenner en eigenaar van een modeketen Carlos Schoon en broer Boudewijn weten het allemaal haarfijn uit te leggen en vertellen over de passie voor het vak,.

METAMORFOSE Frères Mode heeft een metamorfose ondergaan. Vanaf heden heet de zaak 'Style by Frères Mode'. ,,Het blijft niet alleen bij een nieuw logo en naam, de hele winkelinrichting en pui krijgt een nieuwe uitstraling. Naast nieuwe accenten in de winkel krijgt de collectie te maken met vernieuwende ontwerpen en kleuren", zegt Carlos Schoon. Ook het merkenaanbod komt in

aanmerking voor restyling met onder meer Geisha, Micha, Junge, Via Appia, Monari, Another Women, Toni, Frankwalder. ,,Een aanbod om van te smullen, waar ook nog Passport, Gehrke, Sign Nature, Anna Montana, Concept, Gerry Weber Edition, Dolce Vita, Junge en Rene Freres deel vanuit maken", aldus Schoon.

WAANZINNIG Buiten de bovenstaande waanzinnige aanbiedingen is er een zeer uitgebreide collectie jacks en coats, van stof tot echt dons in alle nieuwe modekleuren en dan ook nog van sportief tot gekleed. Om alvast ruimte te maken voor de wedergeboorte van 'Style by Frères mode', gaat de wintercollectie met kortingen tot wel 50% de deur uit. 'Style by Frères Mode' maakt ruimte om de veranderingen door te voeren, maar ook om alvast plaats te maken voor de nieuwe voorjaarscollectie. Zo snel kan het gaan op de Lange Nieuwstraat 401a.