• DekaMarkt

Nog makkelijker winkelen na verbouwing bij DekaMarkt

VELSERBROEK De DekaMarkt is verbouwd en wil nog meer gemak en service aanbieden aan haar klanten. Daarom zijn tijdens de verbouwing meerdere scan en go afrekenpunten toegevoegd waar de klant zelf kan scannen en afrekenen.

"We zijn gewoon open geweest tijdens de verbouwing", vertelt supermarktmanager Sebastiaan van der Zwan. "Onze klanten hebben weinig last gehad van de verbouwing. De eerste periode na het plaatsen van de scan en go laten veelbelovende cijfers zien. Bijna 50% van onze klanten heeft gebruik gemaakt van scan en go of het zelfscannen. Het zelfscannen was al mogelijk in onze winkel en is vooral handig voor de grote boodschappen. Vanaf heden dus nog meer gemak en service met aandacht voor de klant. Wij hopen u snel te zien in onze winkel!"

SMAAKMAKER Net als in alle andere DekaMarkt winkels kunnen de klanten uit Velserbroek ook Smaakmaker worden. Smaakmakers spaarpunten bij hun boodschappen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor hoge kortingen op mooie producten en uitjes in de Smaakmakershop.